#Mami lütfen müzik dinle

Tuğçe Ay Pratik Fiyonk Topuz Modeli 01:51

Tuğçe Ay Pratik Fiyonk Topuz Modeli

Merhaba Kanalım da MAKYAJ, STİL, ÖNERİ videoları paylaşıyorum. Bu video da Okula Giderken kolayca yapılabilecek bir saç modelini paylaştım. Umarım Severek İzlersiniz. Kanalıma Abone olmayı lütfen unutmayın...

Havva Yılmaz Hızlı Kirpik ve Kaş Uzatan Serum 06:49

Havva Yılmaz Hızlı Kirpik ve Kaş Uzatan Serum

Kendim deneyip onayladığım bu serumu kullandığınızda sizlerde çok iyi sonuçlar alacaksınız. Yanlış bilgilenmemek adına lütfen videoyu sonuna kadar izleyin.....

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Merve Kutlu Ten Makyajında Kullandığım Makyaj Fırçalarım ve Süngerlerim 21:11

Merve Kutlu Ten Makyajında Kullandığım Makyaj Fırçalarım ve Süngerleri

Herkese koskocamaaan merhabalar! :) Makyaj fırçaları en az kullandığımız makyaj malzemeleri kadar önemli. Bu videoda sadece ten makyajında kullandığım fırça ve süngerleri göreceksiniz. Yararlı olacağını umuyorum! :) Vide..

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum 15:58

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum

Herkese likit mat rujlarımdan merhabaa! :) İlkini paylaşmıştım ve çok heyecanlı bir şekilde 2. partını da paylaşıyorum sizlerle! :) Umarım size yardımı dokunmuştur! :) Videomu izlemekten keyif aldıysanız beğenmeyi ve pay..

Aslı Özdel Kirpik Bakım Kürüm 03:31

Aslı Özdel Kirpik Bakım Kürüm

Kirpik ve kaş uzatmak çok zor değil,bakımı düzenli yaptığımızda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.Lütfen videonun başındaki konuşmayı dinleyin,umarım işinize yarar.Sevgiler..

Ayşenur Yaylalı Ten Rengine Uygun Şal Modeli Seçimi 08:36

Ayşenur Yaylalı Ten Rengine Uygun Şal Modeli Seçimi

Sizler için faydalı bir video çekmek istedim öğrendiklerimi bu videoda sizlerle paylaştım videomu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın umarım keyifle izlersiniz ❤ Abone olmayı lütfen unutmayın. İzlemek istediği..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması 02:41

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması

Python-Sklearn kullanarak LSTM yöntemiyle Dolar/TL Kuru tahmininin Yapılması Çalışma sıralı verileri hafızada tutarak daha sonra veri nasıl değişir tahmininde bulunuyor. Amaç LSTM yöntemini öğrenmek. Lütfen çalışmadan d..

Türkiyede Yapılan 15 Restorasyon Hatası 03:09

Türkiyede Yapılan 15 Restorasyon Hatası

Ülkemizde yapılan restorasyon Hatalarını derledik ve tam 15 restorasyon hatasını sizlere sunduk, sol taraftaki eski hali sağ taraftaki fotoğraflar ise yeni halini göstermektedir. Restorasyon sonrası orjinalliğinden ne ka..

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi  2 02:42

Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi 2

sevgili dostlar ben Murat Genç (morkomedyen) . Lütfen yorum yapmayı ve like yapmayı unutmayınız... Bu bizler için çok önemli bir destektir.....

  • JET TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tırmanhanesi -  Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen 11:33

Burçlar Tırmanhanesi - Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen

Uzun zamandır beklediğinize değdi ve size benim çok begendiğim bir video ortaya cıktı. BURÇLAR TIMARHANESİ GIYBET... Serdar Ortacın şarkısından esinlenerek aklıma gelen video uzun ve güzel oldu... Ama unutmayın amacımız ..

  • JET TV tarafından
  • 304 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen 03:25

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen

Sosyal konuları herkesin ele aldığı gibi almayı sevmiyorum. Genelde de en son ele alanlardan ve video Çekenlerden biri olurum. O nedenle son ana kadar bekledim. Şimdi sıra bizde. BAKALIM BİZİM BURÇLARIMIZI POŞET KONUSUN..

  • JET TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa 14:22

Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa

Selaaamunaleyküm arkadaşlar, yeni videoma hoşgeldiniz. Bir marulkafa klasiğiyle sizlerleyim arkadaşlar. Daha önce yaptığım mürekkep şakasını bu defa ablamın evinde de denedim. Tahmin edeceğiniz gibi ben yine çok eğlendim..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman 00:40

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman. Lütfen temassız özellikli kredi kartlarınızı kötü niyetli insanların ulaşamayacağı noktalarda muhafaza etmeye özen gösterin veya toplum içerisinde çok dikkatli olun....

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı 04:41

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı

Kocaeli’de korona virüs farkındalığı oluşturmak isteyen mermer mezar ve mezar taşları üretim ustası Zeki Tektaş, mezar taşlarına “Evde kalın lütfen bize iş çıkarmayın” yazarak vatandaşları uyarıyor. Mezarın üzerindeki uy..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

İlginç Şekilde Kaykaya Binen Adam 00:30

İlginç Şekilde Kaykaya Binen Adam

Esnekliğine güvenen adamın kaykaya biniş şekli gerçekten çok ilginç. Adamın yaptığı hareketi lütfen evde denemeyiniz...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sesli Chat MobilSesli Chat siteleri Yeni Sesli Sohbet siteleri Sesli Siteler . SesliNese.Com 05:59

Sesli Chat MobilSesli Chat siteleri Yeni Sesli Sohbet siteleri Sesli S

►İZLEYEN HERKEZE TEŞEKKÜRLERn►ABONE OLMAYI UNUTMAYIN n►VİDEOLARIMA YORUM YAPINIZ LÜTFEN nwww.SesliNese.Com GüL_GüZeLi AracıLıgıy La ..!!..

  • SeSLiNeSe tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..