#Mamma mia yeniden başlıyoruz offical trailer

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa 03:51

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa

No juegues con mis emociones Ni provoques que me enamore Por eres peligroso Para mis sentimientos Por qué lo que yo siento por ti amor Es otra Cosa Es otra Cosa Lo que yo tengo es amor solo ven pa aquí ven, ven Es otra ..

Çatı Katı Aşk Fragmanı 01:30

Çatı Katı Aşk Fragmanı

Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk” 9 Temmuz Perşemb..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura 03:44

Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura

La Tortura Shakira Ay padrita mía Guárdate la poesía Guárdate la alegría pa' ti Dame, dame, dámelo, oh No pido que todos los días sean de sol No pido que todos los viernes sean de fiesta Tampoco te pido que vuelvas rogan..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters 10:05

Marvel's Avengers 3- Infinity War (2018) 67 Characters

Avengers Infinity savaş teaser trailer, Avengers Infinity savaş trailer, Avengers Infinity savaş tanıtım fragmanı, Infinity savaş teaser, Sonsuzluk savaşı, Infinity savaş resmi, Infinity savaş teaser, Avengers Infinity s..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

The Mechanism Orijinal Fragmanı 01:36

The Mechanism Orijinal Fragmanı

The Mechanism Orijinal Fragmanı Yayınlandı...

Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Seven Seconds Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçeği gömmek için ne kadar zaman gerek? The Killing'in baş yapımcılarından Seven Seconds, 23 Şubat'ta Netflix'te gösterime giriyor...

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman 02:28

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Fragman

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

House of Cards 6. Sezon Fragmanı 00:45

House of Cards 6. Sezon Fragmanı

House of Cards 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı. - Daha Yeni Başlıyoruz. House Of Cards Final Sezonu İle Yakında Netflix'de..

Gotham 3. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı 01:00

Gotham 3. Sezon 21 ve 22. Bölüm Fragmanı

Gotham 3x21 Destiny Calling & 3x22 Heavydirtysoul Trailer/Preview (Season Finale) Gotham Season 3 Episode 21 & 22 Trailer Gotham Season 3 Season Finale Trailer Gotham S03E21 & S03E22 Trailer (Season Finale)..

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 01:34

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

MacGyver 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Şubat Cuma Günü CBS'de MacGyver 2x15 Trailer/Preview Murdoc + Handcuffs MacGyver Season 2 Episode 15 Trailer MacGyver 2x15 Trailer Murdoc + Handcuffs (HD..

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:41

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Criminal Minds 13. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart'da CBS'de Criminal Minds 13x15 Trailer/Preview Annihilator Criminal Minds Season 13 Episode 15 Trailer Criminal Minds 13x15 Trailer Annihilato..

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 01:35

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Once Upon a Time 7. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Mart Cuma Günü ABC'de Once Upon a Time 7x11 Trailer/Preview Secret Garden Once Upon a Time Season 7 Episode 11 Trailer Once Upon a Time 7x11 Traile..

Valerian ve Bin Gezegenin Şehri 2017 Film Fragmanı 01:36

Valerian ve Bin Gezegenin Şehri 2017 Film Fragmanı

Starring: Cara Delevingne, Ethan Hawke, and John Goodman Valerian and the City of a Thousand Planets Official Trailer - Teaser (2017) - Movie Time-traveling agent Valerian is sent to investigate a galactic empire, along..

  • PengoTV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce