#Mamma mia yeniden başlıyoruz offical trailer

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi  Lahana Tarifi 03:31

Etli Lahana Sarması Lahana Dolması Tarifi Lahana Tarifi

Malzemeler 500gram orta yağlı kıyma 1 adet sarmalık lahana Yarım su bardağı bulgur Yarım su bardağı kırık pirinç 15-20 sap ince kıyılmış maydanoz 1 adet ince kıyılmış soğan 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım ç..

Pişi Tarifi  Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek 03:37

Pişi Tarifi Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek

Pişi Nasıl Yapılır Malzemeler 3 su bardağı un 250 gram lor peyniri Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı süt 8-10sap ince doğranmış maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 paket maya 1 adet yumurta Kızartma..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 01:11

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Ocak Perşembe Günü Cw'de Arrow 6x10 Trailer/Preview Divided Arrow Season 6 Episode 10 Trailer Arrow 6x10 Trailer Divided (HD) » Arrow Perşembe Günleri Saa..

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 01:10

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Ocak Salı Günü Cw'de The Flash 4x10 Trailer/Preview The Trial of The Flash The Flash Season 4 Episode 10 Trailer The Flash 4x10 Trailer The Trial of The..

Reverie Fragmanı 02:16

Reverie Fragmanı

NBC'nin Yeni Dizisi Reverie Fragmanı Yayınlandı. Eski bir rehine müzakerecisi, sanal gerçeklik programında kayıp olan insanları kurtarmalıdır. Başrolünde Sarah Shahi ve Dennis Haysbert. Yeni Dizi 30 Mayıs Çarşamba Gü..

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi 02:29

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi

Starring: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller Before I Fall Official Trailer 1 (2017) - Zoey Deutch Movie What if you had only one day to change absolutely everything? Samantha Kingston has everything: the perfect f..

  • PengoTV tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:47

The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Mart Pazar Günü AMC'de The Walking Dead 8x11 Season 8 Episode 11 The Walking Dead S08E11 8x12 TWD 8x11 TWD Season 8 Episode 11 The Walking Dead 8x1..

Dünyanın En Güzel 5 Kız Çocuğu 03:17

Dünyanın En Güzel 5 Kız Çocuğu

Küçük yaşlarına rağmen güzellikleriyide dikkatleri üzreine çeken en güzel 5 çocuk kimlerdir,detaylar videomuzda. 1.KRİSTİNA PİMENOVA 2 . ELİZABETH HİLEY 3.MİA HAYS 4.EDEN WOOD 5.MACKENZİE FOY...

  • ANKA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi 08:09

Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi

Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden, Mia yapım imzalı sıcacık aşk hikayesi Ateşböceği'nin yönetmeni, Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyunc..

  • ANKA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Bengü Kapıda Yalnızlık Makyajı 02:53

Hamiyet Akpınar Bengü Kapıda Yalnızlık Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondoten, Nars Radiant Cream Medium 1. Fırça, Makeup For Ever No 152. Concealer, Nars Pure Radiant Creamy. Light 2. Far, Mac Typographic-Paint Pots Blackground. Eyeliner, Krayolan. Göz Kalemi, Nars Ko..

Sevimli Ufaklıklar - 1. Bölüm - Takım Çalışması Yetenek Alıyor 10:30

Sevimli Ufaklıklar - 1. Bölüm - Takım Çalışması Yetenek Alıyor

Eddie, Tessa, Mia, Sofie ve Koby çocukların gözünden dünyayı keşfederken onlara katılmaya ne dersin? Sevimli Ufaklıklar Anaokulunda, Öğretmen Bayan Hugh ile birlikte çeşitli maceralara kosuyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 308 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevimli Ufaklıklar - 4. Bölüm - Beklemeyi Öğren 10:30

Sevimli Ufaklıklar - 4. Bölüm - Beklemeyi Öğren

Eddie, Tessa, Mia, Sofie ve Koby çocukların gözünden dünyayı keşfederken onlara katılmaya ne dersin? Sevimli Ufaklıklar Anaokulunda, Öğretmen Bayan Hugh ile birlikte çeşitli maceralara kosuyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezhel - Benim Derdim (Live) - ROUNDS - Vevo 04:47

Ezhel - Benim Derdim (Live) - ROUNDS - Vevo

Director: Mia Hennig Senior Producer: Gunnar Weber Talent Relations: Annamaria Allertz Executive Producer: Jonas Lehnart DP & Gaffer: Tobi Jall 1st AC: Benjamin Raeder Light Op: Jimmy Andrich Sound Engineer: Dirk Feiste..

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce