#Manga dursun zaman

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4 01:00

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House, a nefarious cartel that rules the city’s casinos, criminals, and cops. In this corrupt gambler’s paradi..

  • BETA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurabiye Tarifi 05:28

Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250gr) yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta 1 cay bardagi pudra sekeri Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi yogurt 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 3 bucuk 4 su ba..

Kıvıcım Ural Ve Kaan Tangöze Arasında Soğuk Rüzgarlar 01:20

Kıvıcım Ural Ve Kaan Tangöze Arasında Soğuk Rüzgarlar

İlişkilerinde ciddi bir kriz yaşadıkları konuşulan Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural, önceki akşam yemekte buluştu. İddiaya göre, Ural’ın son dönemde girdiği polemikler yüzünden Tangöze’yle arası açılmıştı. Kaan Tangöze ile ..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı 01:11

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı

Kilis'e roketlerin atıldığı Darmık Dağı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından abluka altına alındı. Bölgede yoğun top atışları ve çatışmalar sürüyor. Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde Darmık Dağı'nın bulunduğu..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..