#Manisa konserinde

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'in İstifası İstendi. 00:43

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'i

Soma'da düzenlenen bir konferansta konuşan AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in Bu referandum oylamasında yüzde 50'yi geçemezsek iç savaşa hazır olun açıklaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu. ..

  • JokerS tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz 03:20

Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz

Manisa'da '28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti' başlıklı panelde konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir anısını anlattı. İşte Yazıcıoğlu'nu t..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1970 Gençlik Olayları izle 02:06

1970 Gençlik Olayları izle

Manisa'da, Kemikten Melodiler , Ahtapotlara Karşı gibi 70'lerin gayri resmi gençlik cemiyetlerinin vukuatları. Ahmet Balkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Çiçekleri 2.Bölüm İzle 26:01

Anadolu Çiçekleri 2.Bölüm İzle

Programın 2. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, çuha çiçeği, çöpleme, babadağ, çakal nergisi, ters lale, muğla çiçeği, manisa lalesi, süsen, ekşi yonca, orkide, nergis ve dağ lalesi anlatılmaktadır...

Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle 29:48

Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 26. bölümünde; Manisa'nın çeyiz ve yarenlik geleneği, halı dokumacılığı ve Kula evleri konu edilmektedir...

Az Gittik Uz Gittik 32.Bölüm İzle 29:05

Az Gittik Uz Gittik 32.Bölüm İzle

Programın 32. bölümünde; Manisa şehri çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı 06:11

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı

Manisa’da Hidrosefali hastası 4 yaşındaki Zahir Demir’in hayatına normal bir şekilde devam edebilmesi için 25 bin lira gerekiyor. Küçük oğlunun bugüne kadar devlet desteğiyle 8 kez ameliyat edildiğini ve şant tedavisi uy..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi 04:41

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi

Manisa’da çocukluk yıllarından bu yana otobüs tutkunu olan genç, muavinliğini yaptığı yolcu otobüsünü süsleterek, gelin arabası yaptı. Davul ve zurna eşliğinde ‘gelin otobüsü’ ile hayat arkadaşını babaevinden alan genç m..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırılmaz Cam Testi Yaparken Gaza Gelip Telefonun Ekranını Kırmak 03:43

Kırılmaz Cam Testi Yaparken Gaza Gelip Telefonun Ekranını Kırmak

Manisalı telefoncu abimiz Çin'den tanesi 10 cente gelen ekran jelatinlerini tanıtırken gaza geliyor ve sonrasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır 05:26

Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır

Harmandalı Tarihi, Yurdumuzda Ege yöresine ait en çok oynanan zeybek oyunudur. Harmandalı Zeybeği, Ege yöresine ait Türkiye genelinde bilinen bir türkü ve zeybek oyunudur. Türkünün çıkış yeri ... görüşü yaygındır. Harman..

  • PengoTV tarafından
  • 7.656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerlik Yerini Öğrenen Genç 00:47

Askerlik Yerini Öğrenen Genç

Askerlik yeri öğrenme ve sülüs alma işlemleri için telefonuna sarılan genç askerlik yapacağı yerin 6. Jandarma Komando Eğitim Alayı Kırkağaç/Manisa olduğunu öğrenince biraz kızarsa da yinede vatan sağolsun diyor...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Araması Yapan Polisin Altın Ve Paraları Çalması 02:04

Ev Araması Yapan Polisin Altın Ve Paraları Çalması

Polis ev baskınında hırsızlık yaparken görüntülendi Manisa’da bir polisin baskın düzenlenen evdeki altın ve 400 TL parayı çaldığı ortaya çıktı. Hırsızlık görüntüleri kameraya yasırken polis hakkında dava açıldı...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım 02:19

Milletvekili Ve Gazete Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım

Manisa'nın Salihli ilçesindeki sebze meyve halinde toptancılık yapan Adil Öksüz, Milletvekili ve gazete hakkında suç duyurusunda bulunacağım. dedi...

Yıldırım Tünel Açma Töreninde İş Makinesi Kullandı 01:18

Yıldırım Tünel Açma Töreninde İş Makinesi Kullandı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir ve Manisa arasındaki ulaşım süresini önemli ölçüde kısaltacak Sabuncubeli Tünelleri'nin ışık gördü törenine katıldı...

Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu 07:20

Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu

Yunanlıların baklava, kahve ve kebaptan sonra Türk leblebisine de sahip çıkmak için harekete geçtiği ancak başarısız oldukları öğrenildi. Manisa’nın Kula ilçesinden leblebi için kullanılan makinelerden temin ederek, Türk..

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

Marlboro Sigarasının Hikayesi 05:03

Marlboro Sigarasının Hikayesi

Marlboro'yu Dünyanın 1 Numaralı Sigarası Yapan Manisalı Şinasi.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi 01:59

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, üzerinde Türkmen Beyi yazan bir kılıç hediye edildi...

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..