#Mantarlı bulgur pilavı tarifi yemek tarifleri

Mercimek Mantısı Tarifi 06:53

Mercimek Mantısı Tarifi

MALZEMELER Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 4 Diş Sarımsak 1 Kase süzme yoğurt 1 Soğan 2 Yemek kaşığı Salça 1 Demet Maydanoz 1 Demet Roka 5 Yeşil soğan 2 Su bardağı Kırmızı Me..

Ekşili Köfte Tarifi  Et Yemekleri 05:42

Ekşili Köfte Tarifi Et Yemekleri

MALZEMELER 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Nane Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay kaşığı Tuz 1.5 Yemek kaşığı ..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli 03:03

İstiridye Mantar Sote Tarifi Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli

MALZEMELER Yarim kilo istiridye mantar 3 adet kırmızı biber 2 adet kuru soğan 4 .5 yemek kaşığı sıvı yağı 1 yemek kasigi tere yağı Tuz.karabiber.pulbiber YAPILIŞI :Mantarları elinize didikleyerek açıyoruz ve yıkayı..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Hamburger Ekmeği Tarifi 06:58

Hamburger Ekmeği Tarifi

Hamburger Ekmeği Tarifi ve Malzemeler 1/2 bardak Su 1/2 bardak Süt 1 adet Yumurta 10 gram İnstant Maya 4 bardak Un 2 yemek kaşığı Şeker 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Tereyağı Susam..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Açma Tarifi 04:28

Açma Tarifi

Mayalı Açma Tarifi için malzemeler: 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kuru maya veya 1 paket yaşmaya 4 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı tuz 7-9 su bardağı arası un (kontrollü ekleyi..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi 04:40

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi

Yogurtlu bugdayli nohutlu corba tarifi 1tas haşlanmış nohut 1tas haşlanmış buğday 1kase yoğurt 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı dolusu un 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu Kuru nane yeteri kadar tuz ..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

Patatesli Çorba Tarifi 03:10

Patatesli Çorba Tarifi

Patatesli çorba tarifi Malzemeler 4 tane orta boy patates 1 yemek kaşığı un Küçük 1 tane kuru soğan 3 su bardağı su 1 su bardağı süt Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatli kasigi t..

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi 04:22

Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi

Güveçte kaşarlı köfte tarifi Malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan iki diş sarımsak baharatlarımiz Tuz karabiber kimyon pul biber yarım çay bardağı galeta unu 2 yemek kaşığı sıvıyağı sosu için gerege..

Domates Çorbası Tarifi 05:24

Domates Çorbası Tarifi

Domates çorbası tarifi Malzemeler 5 tane domates 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolusu un 5 su bardağı su (Eğer Et suyunuz varsa 4 su bardağı su koyup ..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..