#Manuş baba haberin var mı müzik dinle

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Son Mektup 05:53

Zerrin Özer Son Mektup

Zerrin Özer - Son Mektup Albüm Adı : Nostaljik Parçalar Düzelten : felucia etd : Zerrin Özer dinleyin Yazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun ..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Tuba Büyüküstün Ve Onur Saylak Mal Paylaşımında Uzlaştılar 04:23

Tuba Büyüküstün Ve Onur Saylak Mal Paylaşımında Uzlaştılar

Beş buçuk yıllık evliliklerini bitiren iki ünlü oyuncu mal paylaşımı konusunda da anlaştılar.Haberin detayları videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Yıldırım Kendisine Gelen Tepkilere Cevap Verdi!! 01:22

Murat Yıldırım Kendisine Gelen Tepkilere Cevap Verdi!!

Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu Selçuk Yöntem'den devralan Murat Yıldırım kendisine yapılan hakaretlere ne cevap verdi,haberin detayı videomuzda.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Özçivit Profesyonel Değil Diyen İranlı Güzel 04:59

Burak Özçivit Profesyonel Değil Diyen İranlı Güzel

İranlı Güzel Mahlagha Jaberi'den Burak Özçivit'le ilgili şok açıklamaları ve haberin detayları videomuzda,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı 02:29

Murat Dalkılıçın Sırrı Ortaya Çıktı

Murat Dalkılıç kendi cep telefonuyla çektiği klibini bedavaya getirdi.Haberin detayıyla ve neye dikkat çekmek istediğiyle ilgili ayrıntılar haberimizde,iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç'la İlgili Olay Kadın Konuştu 03:46

Murat Dalkılıç'la İlgili Olay Kadın Konuştu

Murat Dalkılıç'ın başdansçısının bir Rus bayanla ünlü popçu adına yazışmaları sonrası, ortalıkta skandal haberler dolaşmaya başlamıştı.Haberin baş kahramanı Rus kadın ise bakın neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tecavüzcü Coşkun vs. Müjde Ar 00:51

Tecavüzcü Coşkun vs. Müjde Ar

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

 Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları 07:46

Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları

Çocuktan Al Haberin de Efe Koçyiğit'in Tüm Diyalogları..

  • ANKA tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolmuşta Şiir Okuyan Amca Adana 00:34

Dolmuşta Şiir Okuyan Amca Adana

Her an her haberin her farklı durumun yaşanabileceği güzide şehrimiz Adana'da yine sıradan bir gün. Dolmuşta ayağa kalkıp bir anda şiir okuyan amca...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce