#Manuş baba haberin var mı müzik dinle

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü... 01:56

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü...

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan K..

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar 03:10

Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar

Genellikle akıllı telefonlara yapılan işkence testlerine şahit olsak da farklı ürünlere yapılan dayanıklılık videoları da epeyce ilgi çekiyor. Bu durumun farkında olan YouTube kanalları da kullanıcıların ilgisini çeken v..

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi 02:01

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Filistin'de Türkiye ve Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde çocukların fes giymelerini hazmedemedi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dün akşam ABD ve İsrail'e karşı elde ed..

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Söz | 58.Bölüm 2:18:43

Söz | 58.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.n nYavuz bu tuza..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler Barbie Oyuncakları 12:18

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru (Play Doh) ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Star Kötü Güçlere Karşı sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtamdan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha 01:19

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha

Motorine bir indirim daha geliyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,50 lira indirim yapıldı. Dünkü kapanışta Brent tipi ham petrolün varil fiyatı, yüzde 1,40 yükselişle 112,72 dolardan işlem gördü. Petrol..

Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır 06:22

Cengizhan Sönmez - Aşk Nedir Nasıldır

ŞARKI SÖZLERİ Aşk nedir nasıldır bilen var mı Sevipte her zaman gülen var mı Ben seviyorum demek çok kolay Hadi öl denince ölen var mı Sevipte her zaman gülen var mı..

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Kibariye - Tepecikli 06:03

Kibariye - Tepecikli

ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onu..

İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998) 04:58

İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998)

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci 03:38

Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Tam Da Şuan 03:45

Göksel - Tam Da Şuan

Hep bir şey eksik her şey yarım Bu mudur hayatım Dolmuyor boşluğu kalbin yarım Dilimde dolanmış hevesler yarım Keşke şu an yanımda olsan İşte tam da tam da şu an Keşke şu an aklına düşsem İşte tam da tam da şu an Bilir..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter 04:26

İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter 04:42

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce tanrı ..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..