#Manuş baba jehan barbur seni seviyorum müzik dinle

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar 02:49

Ekrem Aliyaşar - Senide Yarım Bıraksınlar

Senide Yarım Bıraksınlar şarkı sözleri ile Yürüdüm senle Sonumu bile bile Halimi gördün gittin Yüzüme güle güle Unutur sandım Bu yürek bi gün seni de İçin için yakıyor Ateşin beni de Bana hala dün gibi anılar Meğer k..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Teknolojiden Kötü Şaka 00:59

Teknolojiden Kötü Şaka

Disneyland'da kullanılan teknoloji bazı insanlar hala gülebiliyor ve bunu seviyorum gerçekten iyi..

Güzellik Sırları 07:05

Güzellik Sırları

izlediğiiz için teşekkürler, sizi çoook seviyorum :)..

  • Kadınca tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı Kızlara Türk Erkelerine Sordum 19:18

Ukraynalı Kızlara Türk Erkelerine Sordum

Ukrayna'ya gittim ve Ukraynalı kızlara Türk erkeklerini sordum, çok eğlendim ve böyle bir sosyal deney videosu çekmek istedim. Bu tarz videoların devamı için beğenmeyi, abone olmayı ve gönderi bildirimlerini açmayı unutm..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebru Şallı Yeni Sevgilisiyle Aşk Tatilinde 01:17

Ebru Şallı Yeni Sevgilisiyle Aşk Tatilinde

Ebru Şallı 2 yıl aşk yaşadığı popçu Sinan Akçıl’dan 1.5 yıl önce ayrılmıştı Ebru Şallı kısa bir süre önce “Yalnızlık nereye kadar? Ben aşkı, el üstünde tutulmayı seviyorum. Belki de bana bunu yaşatan birisi vardır.” demi..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Yasmi̇n Erbi̇l’den İti̇raf Geldi̇ Anne Kız Ayni Projede Mi̇ 01:55

Yasmi̇n Erbi̇l’den İti̇raf Geldi̇ Anne Kız Ayni Projede Mi̇

Yasmin Erbil ve Nergis Kumbasar dün akşam Nilgün Belgün’ün oyununu izlemeye gelenler arasındaydı. Film projesiyle oyunculuğa adım atan Yasmin Erbil yeni proje teklifleri geldiğini ifade etti. Erbil “Bir dizide yer almak ..

  • BETA tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Daha Asla Hayvanları Yemek İstemediğini Söyleyen Ufaklığın Annesiyle Yaptığı Duygusal Konuşma 01:28

Bir Daha Asla Hayvanları Yemek İstemediğini Söyleyen Ufaklığın Annesiy

Tavuk, balık veya herhangi bir hayvan eti yemek istemediğini söyleyen ufaklık annesine durumu anlatırken gözleri doluyor. Onlar hayvan ve ben hayvanları seviyorum diyen ufaklığın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu İlk Günkü Gibi Sevdiğimi Nasıl Gösterebilirim Erkek Tarafı 01:18

Onu İlk Günkü Gibi Sevdiğimi Nasıl Gösterebilirim Erkek Tarafı

İlk günkü gibi seviyorum diyorsunuz. Peki bu sevgiyi nasıl göstereceğinizi de biliyor musunuz?..

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm 11:19

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm

Herkese tekrar merhaba! Kendimde görsel olarak değişiklik yaratan makyajlar yapmayı çok seviyorum. Bu sefer de makyajla ne kadar erkeğe benzeyebilirim bunu göreceğiz. İyi seyirler!..

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı 15:58

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı

İzlediğiniz için çok teşekkürler! Hepinizi çok seviyorum!❤️, Cy...

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü 07:16

İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü

PRIDE ayını kutlamak için yapmış olduğum PRIDE renklerinden ilham aldığım gök kuşağı saç örgüsünü umarım keyifle izlersiniz! Birbirimizi ayırmadan, sevgiyi paylaşarak büyütebileceğimiz bir Dünya yaratabilmek ümidiyle. He..

Özüm Sabay Bahar Makyajı Bol Sohbetli 15:28

Özüm Sabay Bahar Makyajı Bol Sohbetli

Bol sohbetli bir bahar makyajı videosuyla karşınızdayım. Spontane gelişen makyajımı umarım beğenirsinizz :) Kanalıma abone olmayı unutmayın! Sizi çok seviyorum!..

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım 15:42

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım

Herkese Merhabalar! Bu videoda evde tatlı yaptığım, kendi şalımı boyayıp tasarladığım, evde rutin bir günümüzü vlogladım. Umarım keyifle izlersiniz, sizi seviyorum...