#Manuş baba jehan barbur seni seviyorum müzik dinle

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor 03:13

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor

Denizli’de yaşayan Uğur Dinçer, velayeti kendisinde olmasına rağmen 2,5 yıldır kızını göremiyor. Yapılan tüm hukuki mücadeleye rağmen evladına kavuşamayan baba Dinçer, “Nerede olduğunu ve ne şartlar altında yaşadığını bi..

Şehit Olmasaydı Bir Ay Sonra Evlenecekti 01:53

Şehit Olmasaydı Bir Ay Sonra Evlenecekti

Ağrı'da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’nın Çorum’un İskilip ilçesindeki baba ocağına ateş düştü...

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Küçük Kızına Babadan Hain Şaka 00:03

Küçük Kızına Babadan Hain Şaka

Sosyal medyada paylaşmak uğruna ufacık kız çocuğunu sütle şakalayan hain babayı izliyoruz. Baba şaka uğruna kızını sütle boğacakmış..

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 4 yıl önce
11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Damattan şeytani plan! 03:02

Damattan şeytani plan!

MERSİN'DE EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN, İSTANBUL'DAKİ BABA OCAĞINA SIĞINDI.... AMA GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA ADRES DEĞİŞTİREN KADININ EVİNİ BULDU... KARISINI DÖVDÜ KAYINVALİDESİNİ DE BIÇAKLADI..SHOW HABER'E KONUŞAN AİLE 'ÖLMEK İSTE..

Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu

Bir babanın 4 yıl süren evlat hasreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sona erdi. Ukraynalı eşi tarafından kızı yurtdışına kaçırılan baba, yıllar süren mücadelesinin ardından kızına kavuştu...

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Kardan Anıtkabir 01:39

Kardan Anıtkabir

HAKKARİLİ BABA,, KIZININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN EKSİ 20 DERECEDE 10 GÜN BOYUNCA UĞRAŞTI.. 9 YAŞINDAKİ HİRA İÇİN KARDAN ANITKABİR YAPTI...

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza! 01:41

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza!

TRAFİKTE KIZININ KAVGA ETTİĞİNİ GÖRDÜ, ELİNDEKİ SOPAYLA KAVGAYA KARIŞTI. 3 KADINA ACIMASIZCA SALDIRAN BABA HAKKINDA MAHKEME 1 YIL 3 AY PARA CEZASI VERDİ,, O DA PARAYA ÇEVRİLDİ...

Babanın evlat hasreti son buldu 01:33

Babanın evlat hasreti son buldu

YAMALI ÇİFTİ 7 YILDIR SÜREN BOŞANMA DAVASINDAN BİR SONUÇ ALAMADI. AYLARCA EVLADINA HASRET KALDIĞINI SÖYLEYEN BABA KIZINA HACİZ MEMURLARI EŞLİĞİNDE KAVUŞTU...

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat edinmişlerdi... 01:35

Evlat edinmişlerdi...

BÜYÜK BİR TARTIŞMAYLA BAŞLADI, 3 CİNAYETLE NOKTALANDI. MANİSA ALAŞEHİR'DE İDDİAYA GÖRE ÖNCE BABA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ. DAHA SONRA DA OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN EVLATLIK OĞLU HEM ONU, HEM DE BABAANNESİNİ KATLETTİ...

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Noel Babayı Çalan Adam 00:35

Noel Babayı Çalan Adam

Yeni yıl hazırlığı için evini süsleyen ev sahibi, veranda da duran noel baba heykelinin çalındığını görünce güvenlik kameralarını incelemiş ve hırsız bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci 00:51

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci

Corona virüs dünyayı etkisi altına aldığından beri herkesin evinde geçirdiği bir süreç oldu. Vakaların azalması ile baz ülkelerde okullar açıldı. Okulların açılmasıyla çocuklarını sabah okula gönderen bir baba, çocukları..

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Römorku hurdacıya satmış! 01:41

Römorku hurdacıya satmış!

ALLAH EVLADIN DA HAYIRLISINI VERSİN DER BÜYÜKLER... SIRADAKİ HABER DE ÖYLE DEDİRTEN CİNSTEN... İŞTE OĞLUNUN, BABA YADİGARI RÖMORKU HURDACIYA SATTIĞINI ÖĞRENEN BABANIN HAYAL KIRIKLIĞI.....

Cinsiyet Öğrenme Partisinde Cinsiyeti Öğrenememek 00:24

Cinsiyet Öğrenme Partisinde Cinsiyeti Öğrenememek

Hamile olan kadın cinsiyet öğrenme partisinde eşi ve arkadaşlarına doğacak çocuğun cinsiyetini bildirmek istemiş. Partide cinsiyeti öğrenmek için topa vuran baba adayı, topun patlamamasıyla hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce