#Maraş dondurmacısı yüzünden sadece külah yiyen eleman

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir lider yönetici olabilir ama bir yönetici her zaman liderlik özelliği taşımayabilir 00:21

Bir lider yönetici olabilir ama bir yönetici her zaman liderlik özelli

Bir lider yönetici olabilir ama bir yönetici her zaman liderlik özelliği taşımayabilir. Hepsi dans ediyor ama sadece birisi dikkat çekiyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik 02:31

Afrika'da Corona virüs - Korkmuyoruz biz Ebola'yı yendik

Afrika ülkeleri şimdiye kadar Ebola'dan sıtmaya pek çok salgınla mücadele etti. Şimdiki koronavirüs salgını ise sadece Afrika'yı değil tüm dünyayı tehdit ediyor. Ancak Afrikalılar geçmiş deneyimlerden ötürü çok fazla end..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Bir konferans sırasında  belediye başkanı  Oynaşmaları 00:46

Bir konferans sırasında belediye başkanı Oynaşmaları

Bir konferans sırasında Yuzhno-Kurilsk belediye başkanı Vyacheslav Vlasenko, kameraları unuttu ve yardımcısı Elizaveta Andreeva'nın kasabasına ulaştı. Kahramanların aileleri var ve olay hakkında yorum yapmayı reddediyorl..

  • PengoTV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsrail Ağlama Duvarı Temizliği 00:52

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği

Ağlama duvarı mescid-i aksa'nin arka duvaridir dert yanma duvari olarak cevrilseydi belki daha da gercege yakin olurdu. zira dini bütün yahudi kardeslerimiz oraya gidip, haci yatmaz modunda saatlerce, tanriya cektikleri ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arabanın Arka Koltuğunda Seyahat Eden Midilli 00:24

Arabanın Arka Koltuğunda Seyahat Eden Midilli

Normal şartlarda sadece ülkemizde görebileceğimiz bir olayla karşı karşıyayız. Bu sefer olay yabancı ülkede gerçekleşiyor bir midilli arabanın arka koltuğunda seyahat ediyor..

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nohut Salatası Tarifi 03:51

Nohut Salatası Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı haşlanmış nohut Bir tutam doğranmış maydanoz, tane nane varsa dereotu ve taze soğan 6-7 tane doğranmış kornişon salatalık turşusu 3 tane közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 1 tane k..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Hintli Adamın Çılgın Yüz Dansı 00:09

Hintli Adamın Çılgın Yüz Dansı

Hintli adam sadece mimiklerini kullanarak yaptığı dans ile ilgi odağı olmuş. Adam yüzünün her hattını kullanıp ortaya müthiş bir dans çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Kek Tarifi 06:01

Kek Tarifi

Malzemeler 5 tane yumurta 1 su bardagindan 2 parmak eksik seker(160gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 paket bademezmesi(marzipan)200gr 200 gr yumusak tereyagi 250 gr un(1 tam su bardagi dolusu ve arti ikinci su b..

Kurabiye Tarifi 05:28

Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250gr) yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta 1 cay bardagi pudra sekeri Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi yogurt 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 3 bucuk 4 su ba..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maske Takmanın Zararlarını Açıklayan Youtuber 00:53

Maske Takmanın Zararlarını Açıklayan Youtuber

Maske takmanın dudakta uçuk çıkma olasılığına da neden olduğunu söyleyen kadın, maskeyi sadece virüsü taşıyanların takması gerektiğini savunmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi 03:38

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, ma..

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması 01:13

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “4 maaş alıyor” iddialarına nokta koydu. “ Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı” diyen Şahin, RTÜK ile birlikte sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı aldığını açıkladı...

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Diyanet'ten Hac Açıklaması 01:08

Diyanet'ten Hac Açıklaması

Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle bu sene hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet, 2020 hac kurasında kesin ka..