#Maraş dondurmacısı yüzünden sadece külah yiyen eleman

Başka bir yılan ısırığına hoş geldiniz 00:49

Başka bir yılan ısırığına hoş geldiniz

görünüşe göre bazı kim sadece içinde bir sandalyede oturuyor.) yılanın saldırısına uğrayan mağdur adam şok geçirme anıları...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler 01:14

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler

Suriye’ye gidecek insanı yardımları Rusya ve Çin durdurdu. Rusya’nın sadece 6 aylık yardım önerisi ise birleşmiş milletler güvenlik konseyinde reddedildi...

Kızı Korkutan Horozun Saldırısı 00:16

Kızı Korkutan Horozun Saldırısı

Kız sadece koyunları sevmek istemişti. Ama horoz bu durumdan hiç hoşnut olmayacak ve kızı kovalamaya başlayacak.....

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:06

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Sensizliğe Her Sabah Uyanır Sadece Bakarım Gözlerimi Sımsıkı Kapar Çaresiz Allaha Haykırırım Yalvarırım Yanarım Kim Ne Dese Kanarım Kaybetmem Umutlarımı Yine Açar Yine De Bakarım Sığınıp Yağmura Yağarım Beraber Damlala..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

Melek ölüme böyle gitti! 02:07

Melek ölüme böyle gitti!

EĞER BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN YAZMIŞTI. BABASI O NOTU MELEĞİ ÖLÜNCE GÖREBİLDİ. SADECE O NOT DEĞİL,,,24 YAŞINDAKİ MELEK ASLAN'IN ÖLÜME NASIL YÜRÜDÜĞÜ DE ORTAYA ÇIKTI...

Motosiklet ile Motosiklet Taşımak 00:30

Motosiklet ile Motosiklet Taşımak

Arkadaşının arıza yapan motosikletini tamire götürmek için motosikletine yükleyen adamı izliyoruz. Bu görüntüler sadece ülkemize has değişmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'de Yıkılan İki Bina 02:01

İzmir'de Yıkılan İki Bina "Tescilli Çürük" Çıktı

İzmir depreminde bazı yıkımların göz göre göre geldiği ortaya çıktı. Doğanlar ve Rızabey apartmanları onlardan sadece ikisi. Enkaza dönen o iki apartman için 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verildiği belirlendi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 03:29

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yesil mercimek 1 bucuk su bardagi kuskus Bir tutam dogranmis maydonoz dereotu ve taze sogan varsa taze nanede konulabilir. 6 7 tane dogranmis kornison salatalik tursusu 1 tane dogranmis kirmizi b..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı! 01:40

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı!

4 GÜN ÖNCE GELİNLİĞİYLE GÖNDERDİK, BEŞİNCİ GÜN KEFENİYLE DEFNETTİK ... BU ACI SÖZLER, DÜĞÜNÜNDEN SADECE 4 GÜN SONRA KORONAVİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİREN GELİNİN YAKININA AİT... DÜĞÜNDEN İKİ GÜN ÖNCE TESTİ NEGATİF ÇIKAN 28 YAŞ..

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Online kız isteme! 01:41

Online kız isteme!

PANDEMİ HAYATIMIZIN HER ALANINI ETKİLEMİŞ DURUMDA. SADECE DÜĞÜNLER NİKAHLAR DEĞİL KIZ İSTEME MERASİMİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE GÖRE DÜZENLENİYOR... PEKİ YA KIZ TARAFI İRAN'DAYSA?EEEE SONUNDA KIZ İSTEME MERASİMİ DE ONL..

Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...