#Maraş dondurmacısı yüzünden sadece külah yiyen eleman

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gaziantepli Kebapçılar Günde 200 Sipariş Gönderiyor 03:44

Gaziantepli Kebapçılar Günde 200 Sipariş Gönderiyor

Korona virüs nedeniyle sadece paket servis yapan Gaziantepli kebapçılar günde 200'e yakın paket siparişi alıyor...

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Jet kravatçı! 01:13

Jet kravatçı!

BİR KRAVAT KAÇ SANİYEDE BAĞLANIR? ELİNİZ ÇOK HIZLIYSA 15-20 SANİYEDE BELKİ... AMA GİRESUN'DA BİR ADAM BUNU SADECE 2 SANİYEDE YAPIYOR... JET KRAVATÇININ O HÜNERİNİ İZLEYELİM....

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmı..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

İzmir'i sel aldı! 03:29

İzmir'i sel aldı!

İZMİR GÜNE SEL FELAKETİYLE UYANDI. GECE BOYU ARALIKSIZ YAĞAN YAĞMUR CADDELERİ NEHİRE ÇEVİRDİ. EVLERİ İŞ YERLERİNİ SU BASTI. SADECE 8 SAAT İÇİNDE 1 AYLIK YAĞMUR YAĞDI. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.....

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Yumurta büyüklüğünde! 01:31

Yumurta büyüklüğünde!

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMESİ İÇİN SADECE BİRKAÇ DAKİKA YETTİ... YUMURTADAN BÜYÜK DOLU YAĞINCA ORDULU VE YOZGATLILAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.....

Çarşıda tatlı bir Ramazan telaşı… 01:55

Çarşıda tatlı bir Ramazan telaşı…

11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamamıza sadece 3 gün kaldı. Kısıtlama öncesi çarşı pazarda Ramazan hareketliliği vardı. İstanbulluların Ramazan alışverişi için adresi değişmedi...

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Sıradışı korkuluk! 01:02

Sıradışı korkuluk!

SİVAS'TA BİR ELEKTRİK USTASI ÖYLE BİR KORKULUK YAPTI Kİ SADECE KARGALARI DEĞİL, KOMŞULARI DA KAÇIRDI...