#Maraş dondurmacısı yüzünden sadece külah yiyen eleman

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor 01:51

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor

Başbakan Yıldırım, Dünya, 'DEAŞ' diyor; DEAŞ yatıyor, DEAŞ kalkıyor... Onlar yalandan mücadele ediyor. Mücadeleyi yapan sadece Türkiye. Amerika'nın da bir halt ettiği yok, diğerlerinin de bir şey yaptığı yok. dedi...

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji 04:30

Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji

Sadece siyah göz kalemi kullanarak eyelinere gerek kalmadan etkileyici bakışlar elde etmek hiçte zor değil.Videomuzu izleyerek kolayca uygulayabilirsiniz.Kamalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.Şimdiden teşekkür ederi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Huzur Veren Görüntüsüyle Dağa Paralel Giden Drone 01:38

Huzur Veren Görüntüsüyle Dağa Paralel Giden Drone

Paramount Pictures'ın animasyonunun gerçeğe dönüşmüş hali! Video başlarken sanki gişe rekorları kıracak bir filmin açılış sahnesi gibi görünüyor. Fakat sadece İsviçre'nin Lepontine Alpleri'nde bir dağ olan Hübschhorn'un ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Hayalet Sürücü (Hindistan) 00:50

Hayalet Sürücü (Hindistan)

Görüntüler Asyanın Rusya'sı olan Hindistan'ın New Delhi şehrinden. Sürücümüzün keyfine diyecek yok sadece birası eksik...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı 42:24

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. veya sadece Agents of S.H.I.E.L.D (S.H.I.E.L.D. Ajanları) ABC için çekilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Dizi, ABC Studyoları, Marvel Televizyonu ve Mutant Enemy tarafından çekilmekte..

  • Tv Series tarafından
  • 2.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri 09:21

Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri

Biz bayanların vazgeçilmezi yıllardan beri iğne oyalandır. İğne oyaları sadece yazma kenarlarına değil dantellere, havlu kenarlarına ve nevresim kenarlarına da yapılan bir sanattır, Genel olarak en çok iğne oyasını yazma..

  • Kadınca tarafından
  • 6.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural 06:53

Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural

Sürekli en iyi enstitülerde cilt bakımına gitmek mi yoksa en pahalı kozmetik ürünleri kullanmak mı? Hayır sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmanın sırrı tüm bunlardan çok daha basit. Yapmanız gereken sadece biraz durmak..

  • Kadınca tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? O kürsü yıkmak için oraya konmadı, sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. dedi...

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper 00:15

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper

Bungee jumping bireylerin yüksek bir yerden (örneğin bir köprü) aşağıya atladıkları ve esnek bir halatla yukarı çekildikleri, heyecan verici bir etkinliktir. Çoğunluğun adrenalin hücumunun doruğu olarak tanımladığı bu et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

İsmail YK - Bu Muydu Günahım 00:41

İsmail YK - Bu Muydu Günahım

İsmail YK - Bu Muydu Günahım Şarkı Sözleri Gözlerin gözümde ellerin elimde hayal etsem de ne faydası var ki Sensiz hayat zormuş darmadağan olmuş Her gün ağlasam bile ne faydası var ki Söyle sana ben ne yaptım canım dedim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..

Musul'da Fetö'ye Deaş Kalkanı 02:26

Musul'da Fetö'ye Deaş Kalkanı

yaklaşık 2 yıldır DEAŞ kontrolünde bulunan Musul yerle bir olurken FETÖ okuluna hiçbir şey olmamış sağlam bir şekilde durduğu görülüyor. FETÖ-DEAŞ işbirliğini kanıtlayan bu görüntülerde Musul'da FETÖ'ye DEAŞ kalkanı yapı..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Diş Macunu Kullanım Alanları 00:55

Diş Macunu Kullanım Alanları

Sadece dişlerimizi fırçalamak değil tabiki,bunun dışında daha nelere fayda sağlıyormuş,videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu 10:12

Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu

İster çocuklar, ister ilişkiler, isterse sadece eski ilkeler olsun bazı şeyler oyunculuk kariyerinizden daha önemlidir. Bu listemizde, büyük ün ve başarıya kavuşan ve bu şaşadan gönüllü olarak uzaklaşan aktör ve aktrisle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce