#Maraş dondurmacısı yüzünden sadece külah yiyen eleman

Aşkitoşum Aşkitoşum - Aşkımız Ona Buna Kapak Olsun 00:11

Aşkitoşum Aşkitoşum - Aşkımız Ona Buna Kapak Olsun

Sadece bir kere izlemeyle beynin en derin noktalarında yankılanmayı sürdüren internetin yeni fenomeni Aşkitoşum Aşkitoşum ikilisinden yeni bir video gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın 09:30

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın

Bu test ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli konu şu: bu testin sonucu suların kirli ya da temiz olduklarını veya sağlıklı/sağlıksız ayrımı yapmıyor. Bu test sadece ilan edilen pH değerleriyle gerçek değerler tut..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Arduç, Sevgilisi Gupse Özay'dan Ayrıldığı İddialarını Cevapladı Magazin D 01:42

Barış Arduç, Sevgilisi Gupse Özay'dan Ayrıldığı İddialarını Cevapladı

Aşklarına nazar mı değdi ? Tayland'dan ayağının tozuyla dönen Barış Arduç iddia edildiği gibi sevgilisi Gupse Özay'dan ayrıldı mı ? Bütün bu iddiaların cevabını, sadece Magazin D'ye konuşan Barış Arduç verdi ...

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şahsiyet 7-8-9 Fragmanı 00:59

Şahsiyet 7-8-9 Fragmanı

Şahsiyet 7-8-9 Fragmanı Yayınlandı. Şahsiyet Yeni Bölümleriyle Sadece puhutv'de!..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Odtü'den Göz Hareketleriyle Çalışan Tekerlekli Sandalye 02:31

Odtü'den Göz Hareketleriyle Çalışan Tekerlekli Sandalye

ODTÜ'de engelli bireylerin hayatını normalleştirmek ve kolaylaştırmak için sadece göz hareketleri ile kullanılabilen motorlu tekerlekli sandalye teknolojisi geliştirildi...

Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren Arkadaşı 00:21

Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren

YES! Kendini GTA'da zanneden motorcu yol kenarındaki TIR rampasından atlıyor. Arkadaşı ise o anlara sadece bir yes demekle yetiniyor. Reddit'te de başlığı açılan video için sayfalarda 'yes' yazıldı. Oldukça ilginç anlara..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koltuk Altıyla Müzik Yapan Afrikalı Çocuk 01:10

Koltuk Altıyla Müzik Yapan Afrikalı Çocuk

Sadece türklerin yaptığını düşündüğüm, koltuk altından çıkan garip sesleri, sesiyle birleştiren afrikalı kardeşimiz, ortaya böyle bir malzeme çıkarmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Sonat  Soyadın Bende Kaldı 04:30

Sonat Soyadın Bende Kaldı

Sonun da bitti işte sewdamız Bu ev kaldrmıyor ikimizi Hatırla bu eve girerken ikimiz Bir ömur boyu deyısını Sensız olmaz sanıken bedenim İstemıyorartık bedenını Ödedik yıllarca evli kalarak Bu ödunc askın bedelını..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Yaşanan Korkunç Kaza 00:38

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Yaşanan Korkunç Kaza

FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın açılış yarışında genç pilot Matevos Isaakyan korkunç bir kazaya karıştı. Sezonun ilk yarışı olan SPA'de yayıncı kuruluş kazanın sadece başını ve sonunda yer alan bariyerlere çarpma ..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mezuniyet Töreninde İzmir Marşı Söyleyen Öğrencileri Susturmak İçin Pop Müzik Çalan Okul Müdürü 01:14

Mezuniyet Töreninde İzmir Marşı Söyleyen Öğrencileri Susturmak İçin Po

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan İzmir Atatürk Lisesi’nin mezuniyet töreninde öğrenciler İzmir Marşı söylemeye başladı. Okul müdürü ise bu duruma kızınca sesi bastırmak için pop müzik çaldı. Daha sonra mikrofona gelerek ..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi 02:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 paket (yaklaşık 400gr. mantar) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 silme yemek kaşığı un 1 paket süt kreması veya yarım paket süt kreması + 1 su bardağı süt veya sadece 1 buçuk bardak kadar..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Azim Murat Arık'ın Yaşam Felsefesi Oldu 02:16

Azim Murat Arık'ın Yaşam Felsefesi Oldu

Eskişehir'de 22 yıl önce mezun olduğu hukuk alanına yönelen 51 yaşındaki sadece yüz kasları çalışan bedensel engelli Murat Arık, eşinin yardımıyla stajını tamamlayarak avukatlık yapmaya hazırlanıyor...

Michael B. Jordan ve Diğer Muhteşem Black Panther Oyuncularının Vücut Makyajları Nasıl Yapıldı 03:09

Michael B. Jordan ve Diğer Muhteşem Black Panther Oyuncularının Vücut

Killmonger'ın yani Michael B. Jordan'ın vücut makyajı Marvel'ın efsane filmi Black Panther filmini izleyenlerin gözünden kaçmamıştır. Filmde sadece Michael B. Jordan değil birçok oyuncunun vücut makyajı dikkatleri çekiyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti 01:00

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Somali'de muz üreticisi çiftçileri katletti. Görgü tanıkları Perşembe gecesi askeri helikopterden inen özel birliklerin tarladaki çiftçileri ve sığır besicilerini vurduğunu aktardı. Bölg..

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor  04:35

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor

Ninja Kaplumbağalar - Leonardo Kardeşlerini Anlatıyor Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'in varlığına her zamankinden çok daha..

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce