#Mardin de 3 asker Şehit

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Kahraman Şehitlerimizi Uğurluyoruz 01:40

Kahraman Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı nda şehit düşen askerler son yolculuklarına uğurlanıyor...

3 Kahvehaneyle Başlayıp Dünyaya Yayılan İrşad: İhvan-ı Müslimin 01:36

3 Kahvehaneyle Başlayıp Dünyaya Yayılan İrşad: İhvan-ı Müslimin

Dünyanın en geniş İslami hareketlerinden birini kurduğunda henüz 22 yaşında olan Hasan el-Benna, tam 69 yıl önce bugün şehit edildi. Hasan el-Benna'nın zamanı ve mekanı aşarak günümüze ulaşan ibret dolu hikayesi…..

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz 07:25

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz

Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın evine haciz gönderdiler... Vicdanları sızlatan harekete, tüm Türkiye'den tepki yağarken ''Söylemezsem Olmaz'' masası da sessiz kalmadı... Şehit Musa Özalkan, bıraktığı vasiyeti ile yürekle..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor 01:51

Aileleri, Afrin Şehitleriyle Gurur Duyuyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü operasyonlar sırasında şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ve Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan'ın İzmir'deki baba evlerinde yas ve g..

Hadise'nin Yeni İmajı Magazin D'de 02:29

Hadise'nin Yeni İmajı Magazin D'de

Yeni imajı ile ilk kez görüntülenen Hadise, Afrin Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diledi ...

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞEHİTLERİMİZİN KANI (ŞAŞIRACAKSINIZ) SOSYAL DENEY 05:15

ŞEHİTLERİMİZİN KANI (ŞAŞIRACAKSINIZ) SOSYAL DENEY

Bu Mehmetçik sosyal deney sizi çok duygulandıracak. Son dakika haberleri ve sıcak gündem türkiye ile yankı uyandırıyor. Çanakkale’den buyana suriye sınır ötesi ile toplam 415 bin şehit var...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı 01:55

'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde Kurtuluş Savaşı'nda eli silah tutan bütün erkekleri şehit olduğu için Ersizler ismi verilen köyün erleri, vatan için bugün de göreve hazır bekliyor...

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:03

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart (26) gözyaşları arasında toprağa verildi...

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar 02:08

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 24 Şubat'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün Mersin'deki ailesi, Afrin'deki Mehmetçik'ten gelen mesajla duygula..

'Afrin'de Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Güvenlik Güçlerimiz Adeta Bir Destan Yazdı' 01:49

'Afrin'de Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Güvenlik Güçlerimiz Adeta Bi

Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Türkiye-Azerbaycan Şehit Çocukları Kucaklaşıyor Projesi kapsamında Azerbaycan heyetini kabul etti...

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip 00:54

Öğrencilerden Mehmetçik'e Klip

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral için klip çekti. Reyhanlı Ortaokulu öğrencileri, okullarının bahçesinde bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'nda şe..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi 02:01

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi

Eskişehirspor'un yönetici ve futbolcuları, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmadan önce taraftarı olduğu takımın mezarını ziyaret etmesini vasiyet eden Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın defnedildiği Vişnelik Hava Şehitliği'..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor 01:12

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor

Filistinliler geçen cuma Gazze sınırında on binlerin katılımıyla düzenledikleri ve 22 sivilin şehit edildiği barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü bugün de devam ettirmekte kararlı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman Dönüp Bakacaksınız 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Batı! Doğu Guta'da Katledilenlere Ne Zaman D

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey Batı! Doğu Guta'da katledilen, şehit edilen bu yavrulara, kadınlara, insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size 'Bunlar adil davranıyor' diyeceğiz. şeklinde konuştu...

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda 02:10

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında 500 Türk ve 500 Suriyeli öğrenci, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda dedelerinin şehit düştüğü topra..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce