#Mardin ve siirt belediyelerine kayyum atandı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Pkk'lı Teröristlerin Yaktığı İş Makineleri 01:00

Pkk'lı Teröristlerin Yaktığı İş Makineleri

Siirt'te PKK'lı teröristlerin ateşe verdiği iş makinelerindeki tahribat gün ağarınca ortaya çıktı...

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler 00:30

Kar nedeni ile kapanan yolun açılmasını halay çekerek beklediler

Siirt’in Pervari ilçesinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılmasını bekleyen 112 acil sağlık ve DEDAŞ ekipleri, halay çekerek yolun açılmasını bekledi...

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında 00:47

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında

24 Haziran seçimlerini masaya yatıran AK Parti, önceki seçimlere göre Hakkâri, Şırnak, Siirt, Kars, Tunceli, Mardin, Bitlis, Ağrı, Van ve Edirne dışında oylarında düşüş yaşadığı 71 ili mercek altına alacak...

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen tören 02:56

Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen tören

Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen tören Mardin Derik'te hain ve alçakça saldırı sonrası Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen tören..

Kullanamadığı Otomobilini Güvercin Kümesi Yapan Suriyeli 06:26

Kullanamadığı Otomobilini Güvercin Kümesi Yapan Suriyeli

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Suriyeli, trafikte kullanamadığı 25 TL değerindeki otomobilini güvercinlerine kümes yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedri Ayseli - Dalal 06:49

Bedri Ayseli - Dalal

Mardin'in sevilen sanatçılarından Bedri Aysel'inin Dalal şarkısını çektiği klip çalışması....

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal 02:45

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal

Dalal oy Dalal Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Operasyondan Dönen Askerin Oğluyla Buluşması Herkesi Ağlattı 00:42

Operasyondan Dönen Askerin Oğluyla Buluşması Herkesi Ağlattı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nın sosyal medyada paylaştığı videoda, evlerinin bahçesinde bayram sabahı oyun oynayan çocuğun operasyondan dönen babasını gördüğü bir anda Baba diye bağırması izleyenleri duygulandırıyor..

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Gingerli Zabıtalar İş Başında 01:21

Gingerli Zabıtalar İş Başında

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin çalışmalarını daha kısa sürede yerine getirebilmesi için 3 ginger araç ile hizmet ver..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı 01:06

Kaçak elektrik kullanmaktan ceza yiyen baba ve oğlu dehşet saçtı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kaçak elektrik kullandıkları için ceza yazılan baba ve oğlu, Dicle Elektrik hizmet binasını kurşun yağmuruna tuttu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlardan biri tutuklandı...

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan anne ve kızı öldü, baba yoğun bakımda 00:59

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan anne ve kızı öldü, b

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Suriyeli aileden anne ve 5 yaşındaki kızı hastanede hayatını kaybederken, baba yoğun bakımda tedavi altına alındı...

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga! 01:16

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga!

MARDİN'DE ARALARINDA HUSUMET OLAN AKRABA 2 AİLE, CENAZEDE KARŞILAŞINCA ORTALIK KARIŞTI. SÖZLÜ ATIŞMA, TAŞLI SOPALI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. TARAFLARI JANDARMA GÜÇLÜKLE AYIRDI...

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi 00:29

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi

Mardin’de hareket halinde yanmaya başlayan araç, akaryakıt istasyonuna girdi. Yangını çalışanlar müdahale ederek söndürdü...

Kızıltepe’de kaza yapan tır alev alev yandı 00:28

Kızıltepe’de kaza yapan tır alev alev yandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde İpekyolu üzerinde kaza yapan tır alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü...

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..