#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı Film İzle 1:43:44

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı Film İzle

Hikâye 1947'de geçmektedir. Holmes uzun yıllardan beri Sussex'de kâhya kadın ve kadının oğluyla emekli hayatını sürdürürken 50 yıllık çözümlenmemiş bir davanın aklından çıkmadığını fark eder.. Holmes'un zekâsı eskisi gi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazen Yağ Sallamak İstiyorum Diyenler Var mı ? 00:18

Bazen Yağ Sallamak İstiyorum Diyenler Var mı ?

Emekli Teyzelerin partide göbeklerini sallaması , herkesi eğlendirdi. Oh be dedirten görüntüleri izle :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Red Film İzle 1:55:48

Red Film İzle

HIZLI VE EMEKLİ / RED TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hızlı ve Emekli hd izle, CIA da uzun yıllar başarılı işlere imza atmış olan frank artık huzurlu bir emeklilik hayatı sürmek üzere kenara çekilmiştir. Güzel bir günün sabahında ken..

  • Tv Series tarafından
  • 7.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Uyuyan Adamı Osurarak Korkutmak 00:06

Uyuyan Adamı Osurarak Korkutmak

Uyuyan insanı şaka yapmak hiç hoş olmasa da bunun eşek şakasına kadar giden bir çok yöntemi vardır. Osurarak adam uyandırmak da bunun bir çeşidi olsa gerek...

  • PITIRCIK tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dayağı Hakeden Eşşek Animasyonu İzle 04:24

Dayağı Hakeden Eşşek Animasyonu İzle

Eşek uzun yolu görünce tüm düşüncesi değişir ve gitmek istemez bakalım sahibi ne yollar deneyecek! Daha fazlası için abone olun!!..

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları 02:40

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları

Ancak ceket, kravat ve kumaş pantolon ile oynanabilen, boş derslerin vazgeçilmez oyunu uzun eşeğin olmazsa olmaz kazası pantolon yırtılmalarının bir derlemesidir efendim. Geceler boyu süren araştırmalar sonucu teker tek..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaplanlara Eşeğin Canlı Olarak Yem Edilmesi 01:25

Kaplanlara Eşeğin Canlı Olarak Yem Edilmesi

Çin'de bir hayvanat bahçesinde kaplanların önüne canlı canlı eşek bırakılıyor. Kaplanların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kendi avladıkları hayvanı yemeleri büyük önem taşısada bu görüntüler yinede tepki çekti!..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek 00:37

Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek

Mekik çeken askere yapılan şaka gerçekten tam bir eşek şakası. Koğuşta mekik çeken asker tam mekiğe kalktığı anda başka bir askerin poposu ile karşı karşıya kalıyor ama iş işten geçmiş oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Güldüm Yaaa 02:17

Çok Güldüm Yaaa

Yoldan geçen bayana yapılan eşek şakası...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..