#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı 01:22

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Kadıköy Kozyatağı’nda bir reklam firmasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada biri emekli polis 2 kişi yaralandı...

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:57

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları a..

Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas) 00:59

Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas)

Emekli olduktan sonra kendilerine göre iş bulamayan ama evde de sıkılan astronottan bile daha fazla boşluğa düşen emeklilerimiz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam 01:14

Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde emekli maden işçisi Namık Kazdondu, ahırda eşi Hatice Kazdondu ile dans ederken çekilen görüntüsü sosyal medyada fenomen olmuş. Ahırda eşini dansa davet eden adam, dans ederken de şarkı söyl..

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover 02:21

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover

Greater Manchester'lı Emekli Hız Tutkunu Mühendis Frank Rothwell (67 Yaşında) 50 yıllık kırmızı Land Rover'ı orijinal motorunu bir buhar motoru ile değiştirdi.Projeye 400'den fazla saat ve 24.000 £ ayırdıktan sonra ama..

  • PengoTV tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Astsubaylarımızı Emsallerinin Seviyesine Çıkarıyoruz 01:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Astsubaylarımızı Emsallerinin Seviyesine Çı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm astsubaylarımızı emsallerinin seviyesine çıkarıyoruz. Düzenlemeden göreve yeni başlayacak, mevcut ve emekli astsubaylar yararlanacak. dedi...

İyi Parti'den Şok Açıklama: Suriyeliler Türkiye'yi İşgal Etti 02:29

İyi Parti'den Şok Açıklama: Suriyeliler Türkiye'yi İşgal Etti

TRTWORLD un Newsmakers programina katilan IYI Parti Bursa milletvekili adayi, Emekli Buyukelç Ahmet Kamil Erozan aday olduğu kentin Suriyeliler tarafından istila edildigini soyledi. Sunucu Imran Garda 'Bu sözleri, Fransa..

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur 01:02

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur

Seçim öncesi röportajıyla gündeme gelen 67 yaşındaki emekli Süleyman Çakır, AK Parti'nin hizmetlerini anlatmamanın ihanet olduğunu belirtti...

Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla C vitamini var' 03:46

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla

Afyonkarahisar'da emekli öğretmen ve çiftçi Necati Gündüz (62), 42 dönüm bahçesinde 1300 ağaçlık hünnap bahçesi oluşturdu. Hünnabın insan vücuduna faydalı bir meyve olduğunu söyleyen Gündüz, Özellikle bağışıklık sistemi..

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı 06:00

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı

Adana’da aradığı anne ve babasının telefonlarının sürekli meşgul olmasından şüphelenen emekli uzman çavuş, dolandırıcıları 58 bin lira parayı alırken yakalattı...

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı 01:21

Rus Korgeneralden Rusya'ya Türkiye Uyarısı

Emekli Rus Korgeneral Leonid İvaşov, Rusya'ya Türkiye uyarısı yaptı. Türkiye'nin açık bir şekilde Büyük Turan projesine doğru ilerlediğini söyledi...

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü! 02:19

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü!

Ankara'da emekli asker kanser hastası eşini kravatla boğarak öldürdü ardından oğlunu aradı her şeyi ben yaptım hakkınızı helal edin diyerek beylik tabancasıyla da kendi canına kıydı!..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Yaşlılara bankamatik tuzağı! 02:05

Yaşlılara bankamatik tuzağı!

VİCDANSIZ DOLANDIRICI, ATM'LERİN ÖNÜNDE TUZAK KURDU. EMEKLİ, ENGELLİ, YARDIMA MUHTAÇ DEMEDİ... UTANMADAN, YÜZÜ KIZARMADAN, YARDIM BAHANESİYLE 38 KİŞİDEN YAKLAŞIK YÜZ BİN LİRA ÇALDI...

Asgari ücrete ara zam mı geliyor? 02:14

Asgari ücrete ara zam mı geliyor?

MEMUR VE EMEKLİ TEMMUZ AYINDA, ENFLASYON FARKLIYLA 2. ZAMMI BEKLERKEN, ASGARİ ÜCRETLİ DE BENZER BİR BEKLENTİ İÇİNE GİRDİ. ÇALIŞMA BAKANI VEDAT BİLGİN'İN, ENFLAYON FARKINA KARŞI HAZIRLIK YAPTIK AÇIKLAMASI, ASGARİ ÜCRETL..

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ! 01:38

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ!

Milyonlarca çalışan ve emekli yüzde 73'ü aşan enflasyona karşı Temmuz ayında kendilerine rahat bir nefes aldıracak zam beklentisine girdi. Asgari ücrete ek zam beklentileri Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..