#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

100 Yılın En Artist Sahneleri 02:24

100 Yılın En Artist Sahneleri

Türk sineması, günümüze kadar hiçbir kopyasına ulaşılamasa da ilk Türk filmi kabul edilen Ayastefanos Abidesinin Yıkılışı nın çekilmesinin ardından 100 yılı geride bıraktı...

Magazin Dünyasının Bu Hafta Öne Çıkanları 11:16

Magazin Dünyasının Bu Hafta Öne Çıkanları

Ünlülerimizle ilgili merak edilen ve bu hafta öne çıkan magazin turumuz sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir İnanır'dan Kahve Falı 01:17

Kadir İnanır'dan Kahve Falı

Katıldığı ihale nedeniyle tehdit edilen işadamı Hakkı (Efgan Efekan) ve kızı Cansu (Sibel Turnagöl), bir gece dostlarının düğününe giderken yolları trafik polisi kılığındaki katillerce kesilir...

İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

 Emre Altuğ'un Yeni Aşkı İşte Benim Stilim Yarışmacısı 03:20

Emre Altuğ'un Yeni Aşkı İşte Benim Stilim Yarışmacısı

Emre Altuğ genç sever manşetiyle medyaya servis edilen haberde, İşte Benim Stilim yarışmacısı Lara Su Özsoy ve Emre Altuğ'un aşk yaşadıkları haberleri yayıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Serbest Koşusuyla Buz Şehrine Meydan Okuyan Adam 02:51

Serbest Koşusuyla Buz Şehrine Meydan Okuyan Adam

Çin'in Harbin şehrinde -25 derecede muhafaza edilen bir masal şehri! Serbest koşunun efsane ismi Jason Paul bu şehre meydan okudu. 11 futbol sahası büyüklüğündeki buzdan şehir, her yıl dünyanın farklı yerlerinden gelen b..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi 05:07

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi

Adnan Menderes'in Irak'a neden sınır ötesi harekat kararı aldığı ve bu karara kimin engel olduğu ele alındı. 1960 darbesine giden süreçte Bağdat Paktı'nın oynadığı role işaret edilen görüntülerde Menderes'in Ortadoğu'da ..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam 00:53

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam

Sarılan liseli çifti sizi videoya çekip teşhir edicem dedikten sonra videoya alınıp teşhir edilen adam. Mekan İzmir İzmir izbanda kolkola liseli iki sevgiliyi videoya alıp yaymakla tehdit eden şahıs ve karşı çıkan izmir ..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze 02:34

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Türkiye'nin ilk 'slow food' köyü ilan edilen Germiyan'da çobanlık ve çiftçilik yapan 54 yaşındaki Nuran Erden, 1.5 yıldır köy evlerinin duvarlarına resim çiziyor. Örnek bir yaşamı olan şirin te..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek 00:39

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Ökkeş Uyanık 02:09

Ökkeş Uyanık

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...