#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm İzle 2:16:18

Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Diriliş Ertuğrul 71. Bölüm İzle 2:34:30

Diriliş Ertuğrul 71. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar 00:49

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar

Aydın Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi eve dönüş yolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştirirken otomobilin başında sızıp kaldı. Şahıslar jandarmanın uzun uğraşları sonucu ayıltılabi..

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerde Solmaz ve Kaa..

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

Evinin Önüne Park Eden Araçları Vuruyor 00:53

Evinin Önüne Park Eden Araçları Vuruyor

Her insan evinin önüne park edilen aracı sevmez.Görüntüde adam evinin önüne park eden tamirat araçlarını vuruyor..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası 00:55

İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası

Bonzai' diye tabir edilen sentetik uyuşturucunun etkisindeki bir genç, eğitim ve öğretim döneminin başladığı şu günlerde İstanbul Üniversitesi'nin önünde krize girdi. Dakikalarca donuk halde kalan ve adım atmak istedikçe..

Payitaht Abdülhamid 6Bölüm Fragmanı 01:13

Payitaht Abdülhamid 6Bölüm Fragmanı

TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid 6. yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Ömer, Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşine düşer. İşte Payitaht Abdülhamid 6. bölüm fragmanı ve y..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Belet - Gönlüme Sor 04:43

Murat Belet - Gönlüme Sor

Gönlüme Sor Ne kadar çok istedim ne kadar çok yanmışım O Kutlu yollarına bakarken ağlamışım Şimdi yine hasretin dağlıyorken içimi Göndermek zor geliyor hacı kafilesini İhramları giymişler yürüyorlar yollarda Tüm ümmet..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü 02:30

Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü

Konya’da akşam saatlerinde oyun oynarken süs havuzuna düşen ve öldü sanılan 2 yaşındaki çocuk yapılan müdahalelerle hayata döndürüldü. Kaldırıldığı özel hastaneden tıp fakültesi hastanesine sevk edilen ve durumu ağır ola..

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır 03:13

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır

Nursel'le Evin Tadı 30. Bölümde Cemalnur Sargut, fal ve rüya tabirleri hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor! Gelecekten haber almaya çalışmak günah mıdır? Gördüğümüz rüyalar ne anlama gelir?..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silecek Kaldırmak 00:42

Silecek Kaldırmak

Yasak Yere Park Edilen Arabanın Sileceğini Kaldırmak..

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para İsteyince Babalarımız 00:43

Para İsteyince Babalarımız

Hayal edilen para isteme, gerçekte olan para isteme :)..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamura Batan Hayvanı Kurtaran Hayvansever 01:00

Çamura Batan Hayvanı Kurtaran Hayvansever

Afrika'da çekildiği tahmin edilen görüntülerde genç bir adam, çamura batan ceylanı var gücüyle kurtarmaya çalışıyor. Talihsiz hayvanı özgürlüğüne kavuşturan hayvansever izleyenlerin takdirini topluyor...

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm İzle 2:07:33

Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 10.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araştırma üniversitesi olarak tespit edilen 10 ..

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı 00:38

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı

Orta Çin Hunana Eyaletindeki Chansha Şehrinde , Bir uyuşturucu kullanıcısı olduğu iddaa edilen bir adamın ( takım koçu ) aniden direksiyon simidini tutarak tünelin çarpmasına ve kazan yapmasına neden oldu. Şans eseri oto..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..