#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

Yan Baktı Diye Katil Oldu 04:16

Yan Baktı Diye Katil Oldu

Adana'da bir kişiyi kendisine yan baktı diye öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile ve ona yardım ettiği iddia edilen şahıs, adliyeye sevk edildi. Ölen şahsın vurulduktan sonra yere düşme anı ise saniye saniye görüntülendi...

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Diriliş Ertuğrul 91. Bölüm İzle (Sezon Final) 2:36:28

Diriliş Ertuğrul 91. Bölüm İzle (Sezon Final)

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada 01:27

İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameralara yansıdı. Kentin göbeğinde güpegündüz “zombi” gibi dolaşan gençlerin hali, yürekler..

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı 07:20

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı

Sevilen müzisyen Sinan Güleryüz önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” için sahne alıp şarkı söyledi. Güleryüz, elde edilen tüm gelirini sokak hayvanları için bağışladığını açı..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütü Sığınağında Kürtçe İncil Bulundu 01:09

Terör Örgütü Sığınağında Kürtçe İncil Bulundu

Muş'un Şenyayla bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü sığınağında, çeşitli yaşam malzemelerinin yanı sıra Kürtçe İncil de ele geçirildi..

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı 00:53

Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Diploması olmamasına rağmen zayıflamak isteyenlere diyet programı uygulatan ve birçok kez Sağlık Bakanlığı'na şikayet edilen Şeyda Coşkun hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Ünlü isimlere diyet programları uygulayan..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Bahçesinde  Kütüphane  Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı 00:48

Lise Bahçesinde Kütüphane Olacak Uçağın Parçaları Tırlarla Taşındı

Antalya'nın Aksu ilçesindeki Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine hibe edilen yolcu uçağı, parçalara ayrılarak havalimanından okula üç tırla nakledildi...

Papa Francis'in 200 Bin Euro'luk Lamborghini'yi Kutsaması 01:09

Papa Francis'in 200 Bin Euro'luk Lamborghini'yi Kutsaması

Lamborghini yönetimi tarafından Papa Francis'e 200 bin Euro'luk Lamborghini Huracan hediye edildi. Papa da kendisine hediye edilen aracı kutsayarak üzerine imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Türk Hacker Grupları 05:11

Dünyaca Ünlü Türk Hacker Grupları

Türklerin kurmuş olduğu 7 Hacker grubu neden kurulmuş amaçları nedir merak edilen herşeyi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi 02:37

Hindistan'da Motosiklete 58 Kişi Bindi

Hindistan'da rekor denemesi için havaalanına gelen askerler, iskelet bir platform entegre edilen motosikletin üstüne tek tek çıktı. 1200 metrelik alanda giden motosiklete 58 asker aynı anda binmeyi başararak Guinness Rek..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz 06:07

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender-Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki’ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ’un kızı ..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Osmanlı Şeker Bile Üretemedi Diyenler İyi İzlesin 02:12

Osmanlı Şeker Bile Üretemedi Diyenler İyi İzlesin

Bursa'da 1421 yılında inşa edilen Yeşil Türbe'de çekilen Kur'an-ı Kerim tilaveti sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Yıldırım Bayezıd´ın oğlu Çelebi Sultan Mehmet tarafından Yeşil Cami ile birlikte yaptırılan eser..

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor 02:11

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor

Pakistan'da polis, mahkeme tarafından iptal edilen seçim yasasındaki değişikliği protesto eden göstericilere operasyon düzenledi.Cumartesi günü polise yapılan baskınlara rağmen protestocular, Pakistan'ın başkenti İslamab..

Formula E Aracının Çita ile Efsanevi Kalkış Yarışı! 01:59

Formula E Aracının Çita ile Efsanevi Kalkış Yarışı!

Yapılan yarışta Techeetah takım sürücüsü Jean Eric Vergne tarafından kontrol edilen elektrikli Formula E aracı kullanılmış. Yarışta çita kalkışta Formula E aracını geride bırakırken, hızlandıktan sonra ise geçilmekten ku..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce