#Mardinde emekli edilen kadrolu Üç eşek

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı 01:49

FETÖ'cü Eski Polis Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı

Bursa'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu tespit edilerek görevden ihraç edilen eski polis memuru bir arkadaşı ile birlikte kuyumculara sahte altın satarken yakalandı...

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ertuğrul'la Ahmet'in Savaşı 02:49

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ertuğrul'la Ahmet'in Savaşı

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Titan Pazara Saldırıyor 03:15

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Titan Pazara Saldırıyor

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Turgut'u Boğuyor 04:46

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Turgut'u Boğuyor

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı 01:02

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı

Kağıthane'de alkollü olduğu iddia edilen taksi sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken taksi sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Takside bulunan boş alkol şişeleri dikkat ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ares değil Ahmet 03:34

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ares değil Ahmet

Ares değil Ahmet - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açık..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Türklere Düşmanlık Edenin 02:32

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Türklere Düşmanlık Edenin

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler 01:45

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda askerlerle iftar yaptı. Korgeneral Temel, beraberinde askeri yetkililerle Kilis Valiliğince organize ed..

Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak 04:01

Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında 30 milyon yolcu kapasitesi ile Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın üst yapı çalışmalarına başlandı...

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı 00:51

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı

Kibrit ucu, kükürt ve oksitleyici olarak potasyum klorattan oluşur. Potasyum klorat kükürtün yanmasını sağlayan oksijeni veren maddedir. Ayrıca sürtünmeyi artırıcı çok ince cam tozu ve bu karışımı bir arada tutacak bağla..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Drone Kullanarak Nehirde Balık Tutmak 00:53

Drone Kullanarak Nehirde Balık Tutmak

Son dönemlerin en aktif cihazlarından olan drone'lar şimdi de olta balıkçılığına el attı. Misina ve kanca monte edilen drone nehrin üstünde uçuyor ve kısa bir zaman sonra balık avlanıyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti 01:58

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile birlikte; Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu, Akar, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatının bir bölümünü hareka..

FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon 00:30

FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon

Konya merkezli 31 ilde FETÖ'nün TSK'daki elemanlarına mahrem imamlık yaptıkları iddia edilen 124 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı...

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli 02:04

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli

Suriye'de Esed rejimince sürgün edilen ve sığındıkları bölgede terör örgütleri tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdulmuin el-Hasan, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu, şimdi g..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti 02:05

Edirne'de Aynı Günde İkinci Kadın Cinayeti

Edirne’de, aralarında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen çift, tek katlı binada ölü bulundu. Polis ekipleri, olay yerinde tek bir silah bulurken, bir cinayet ve ardından aynı silahla intihar şüphesi üzerinde duruyor...

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum 13:17

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum

ÜRÜN DEDEKTİFİ serisinde yine sizlerden gelende reklamlarında gloss bitişine rağmen çıkmadığı izlenimini veren Lip Ink 7/24 çıkmadığı iddia edilen ruju denedim. Çok zorlandım ve sonuca çok şaşırdım...

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu 00:40

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu

Bitlis'in Hizan ilçesinde Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı tarafından tespit edilen bir grup PKK'lı terörist, T-129 ATAK Helikopterlerinden oluşan Taarruz Helikopter Kolu tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz h..

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakalandı 01:06

HDP Milletvekili Adayının Yakını PKK'ya Katılma Hazırlığındayken Yakal

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde HDP'den Kayseri milletvekili adayı olan Zenun O'nun evinde kaldığı tespit edilen yakını, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanmasına katılma hazırlığı yaptı..

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi 04:43

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi

Hamur için: 2 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt veya süt 2 çay kaşığı tuz Aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 su bardağı, yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olması ge..