#Mark azekko ft misha miller insane müzik dinle

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi 03:27

Yenilmezler: Ultron Çağı - Ultron'un İlk Saldırı Sahnesi

Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline,..

  • ANKA tarafından
  • 1.893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NCIS 15. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:20

NCIS 15. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

NCIS 15. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Ocak Salı Günü CBS'de NCIS 15x12 Promo/Preview Dark Secrets NCIS Season 15 Episode 12 Promo NCIS 15x12 Promo Dark Secrets (HD) » NCIS Salı Günleri Saat 8:0..

Superstore 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

Superstore 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Superstore 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Ocak Perşembe Günü NBC'de Superstore 3x11 Promo/Preview Angels and Mermaids Superstore Season 3 Episode 11 Promo Superstore 3x11 Promo Angels and Merma..

Ezanı Duyan İngiliz Hakem Maça Ara Verdi 03:53

Ezanı Duyan İngiliz Hakem Maça Ara Verdi

Dünyaca ünlü İngiliz hakem Mark Clattenburg, Suudi Arabistan'da maç yönetirken ezan okununca maçı durdu. Clattenburg'un bu hareketi büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NCIS 15. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:20

NCIS 15. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

NCIS 15. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Sal Günü CBS'de NCIS 15x14 Promo/Preview Keep Your Friends Close NCIS Season 15 Episode 14 Promo NCIS 15x14 Promo Keep Your Friends Close (HD) » NCIS..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Her İşinize Yarayacak Akıllı Asistan 03:08

Evde Her İşinize Yarayacak Akıllı Asistan

Akıllı asistan' pazarındaki teknoloji devlerine meydan okuyan Mycroft Mark 2 teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NCIS 15. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:20

NCIS 15. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

NCIS 15. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Mart Salı Günü CBS'de NCIS 15x18 Promo/Preview Death From Above NCIS Season 15 Episode 18 Promo NCIS 15x18 Promo Death From Above (HD) » NCIS Salı Günleri..

Superstore 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı 00:15

Superstore 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı

Superstore 3. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Mayıs Perşembe Günü NBC'de Superstore 3x22 Promo/Preview Town Hall (Season Finale) Superstore Season 3 Episode 22 Promo Superstore Season 3 Season Finale..

The Passage Tanıtım Fragmanı 03:35

The Passage Tanıtım Fragmanı

The Passage Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında Fox'da » Oyuncular: Mark-Paul Gosselaar, Emmanuelle Chriqui..

Dünyanın En Çok Merak Ettiği Yılın Düğünü Prens Harry Ve Meghan Markle Evlendi 02:42

Dünyanın En Çok Merak Ettiği Yılın Düğünü Prens Harry Ve Meghan Markle

Dünyanın En Çok Merak Ettiği Yılın Düğünü Prens Harry ve Meghan Markle evlendi..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü 19:25

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü

Okan Bayülgen, Teknoloji Bağımlılığı konulu Muhabbet Kralı programında Twitter, Microsoft, Facebook gibi teknoloji devlerinin CEO'larına, kurucularına dikkat çekti. Okan Bayülgen Mark Zuckerberg için loser, dedikoducu, g..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti 10:15

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti

Anderlecht 1-1 Manchester United (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13.4.2017, Anderlecht 1 – 1 Manchester United UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht, İngiliz devi Manchester United’ı ağırladı. K..