#Market maskotunun bağımsızlığını İlan etmesi

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya 01:59

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya

Dünya genelinde 78 mikro ulus var. Mikro uluslar, herhangi bir devlet ya da uluslararası kuruluş tarafından tanınmamış, fakat belirli bir bölgede hak iddia edip kendi kendine bağımsızlığını ilan eden ülkelere deniyor ve ..

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz 00:51

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz

Adam koca Turnayı yakalamış, satmayı düşünürken Turna bağımsızlığını ilan ediyor :D Balık avı zevk için yapılır, ticarete dökmeyelim lütfen..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor! 03:15

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! İlk röportajını verdi. Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'e Evlilik Teklifi Yağıyor Paylaştığı fotoğra..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

IŞİD'den Bağdat'ta bombalı saldırı- 32 kişi hayatını kaybetti 00:46

IŞİD'den Bağdat'ta bombalı saldırı- 32 kişi hayatını kaybetti

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında en az 32 kişi hayatını kaybetti. Triple car bombings in Sadr City today, one in Jamila market & the other two near al-Kindi & al-Chawadir hosp..

A101'de Çikolata Çalan Çocuğa Atılan Dayak 02:21

A101'de Çikolata Çalan Çocuğa Atılan Dayak

A101'den çikolata çalıp yakalanan çocuk, market çalışanı tarafından dayak yedi. Olayın ses getirmesinin ardından tutuklanan market çalışanı pişman olduğunu belirtmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markete Dalan Tavus Kuşu 01:05

Markete Dalan Tavus Kuşu

Markete dalan tavus kuşunu çıkarmaya çalışan market sahipleri seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
For Honor  Season 4 Order  Havoc Launch Trailer  PS4 01:25

For Honor Season 4 Order Havoc Launch Trailer PS4

Introducing Tribute Mode, the Aramusha, the Shaman, and the Market Town map. In the war between Knights, Vikings, and Samurai… who will claim the Offerings? And… can love really bloom on the battlefield? ( Haraç Aracı M..

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alışveriş Merkezi'nde Kalinka Malinka'ya Pişman Olmayacaksınız 04:07

Alışveriş Merkezi'nde Kalinka Malinka'ya Pişman Olmayacaksınız

Sadece müthiş! Olay Rusyada Market çalışanlarının çok ünlüleri Kalinkayı seslendirmesiyle başladılar.Market Çalışanları, Müşterilerine herkes tarafından çok iyi karşılanıp , alkışlandılar. Ayrıca nöbetçiyle hilesi çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Succession 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:36

Succession 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Succession 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Temmuz Pazar Günü HBO'da Succession 1x05 Promo/Preview I Went to Market Succession Season 1 Episode 5 Promo Succession 1x05 Promo I Went to Market (HD) ..

Muammalarla Dolu Video 02:25

Muammalarla Dolu Video

Market işletmecisi olan adam dışarıda rafları düzenlerken arkasından bir adam sırtına dokunuyor ve o sırada ara sokaktan gelen kamyonetin kasasının açık unutulması paranormal bir olay olarak kayıtlara geçiyor. Dokunan ne..

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız 00:30

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız

markete dalan soyguncular market sahibinin cebindeki ve kasadaki paraları alıyor, sonrasında o sırada dükkanda olan yaşlı kadın da yapmayın nolur falan diyor hatta ben de mi vereyim falan diyor ama hırsız ''teyze canını ..

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü 00:47

Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü

Bir markete giren kadın hırsız market arabasını etle doldurup herhangi bir ödeme yapmadan çıkmış. Yüzsüz kadın kendisini takip eden market çalışanlarına aldırış etmeden çaldıklarını arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Verdiği Zarara İNANAMAYACAKSINIZ 49:55

Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Ve

irfryer Yararlı Mı? Zararlı Mı? Market Yoğurtlarını Neden Tüketmemeliyiz? Kışın Hangi Besinleri Tüketmemeliyiz? Margarinin Bedenimize Etkileri Neler? 03:12 Enerji İçeceğinin Vücudumuza Etkisi! 07:34 Airfryer Yararlı Mı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Lee Lanfeng{1959-2016} - Recall Early Love 03:41

Lee Lanfeng{1959-2016} - Recall Early Love

In your old room where we caught you steppin' through some old song You said came from where you're going a lady read it in your palm down at the 12th avenue market the promise you will not forget You are going till it'..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı 01:11

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı

Adana'da girdiği marketten 900 lira çalan zanlı önce güvenlik kamerasına ardından polislere yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 18 Ekim Çarşamba günü akşam Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..