#Marketteki en pahalı Ürünlerle beslendim

Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi 02:07

Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi

Hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağının başlamasıyla yasak ihlalleri de peş peşe geldi. Bursa'da durdurulan taksideki kadın yolcu hastaneye gidiyorum dedi ancak belgesi yoktu. Sigara içince maskesi de takılı olmayın..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Her gün körleşiyor! 01:45

Her gün körleşiyor!

ESRA DURMUŞ... DAHA 25 YAŞINDA AMA GENETİK HASTALIĞI NEDENİYLE, ZATEN ÇOK AZ GÖREN GÖZLERİ GİDEREK HİÇ GÖRMEMEYE BAŞLADI... ESRA AMERİKA'DA GELİŞTİRİLEN PAHALI BİR İLACI ALABİLMEK İÇİN YARDIM İSTİYOR...

27 Bin 400 liralık yemek! 02:02

27 Bin 400 liralık yemek!

ARKA SANDALYESİNDE OTURAN YANKESİCİYİ FARK ETMEDİ, KAŞLA GÖZ ARASINDA TAM 27 BİN 400 LİRASINI KAPTIRDI...İSTANBUL'DA ARKADAŞLARIYLA RESTORANA GİDEN ADAM HAYATININ EN PAHALI YEMEĞİNİ YEDİ...

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Modifiye araç tutkunları buluştu 02:12

Modifiye araç tutkunları buluştu

Otomobilleri modifiye etmek oldukça pahalı bir hobi. Yine de bazıları için vazgeçilmez bir tutku. Modifiye araç kullanmayı bir yaşam biçimi haline getirenler İstanbul Çekmeköy’de buluştu. Yüzlerce araç görücüye çıktı...

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce