#Marsa gidince yaşayacağımız ev sergilendi

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

İzmir Marşına Farklı Bir Yorum Katan Adam 00:36

İzmir Marşına Farklı Bir Yorum Katan Adam

Milli değerlerimizin olduğu bir marşa karşı sergilediği hareketler pek yakışık almıyor farkındayım ama çok komik değil mi ya? Belki de rahatsızdır çok da şeyapmamak lazım...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

Mısır’da Tarih Canlanıyor 01:17

Mısır’da Tarih Canlanıyor

Mısır’ın Luksor Tapınağı’nda 11 metrelik II. Ramses heykeli ilk kez sergilendi. Ayrıca Mısırlı arkeologlar Draa Abul Nagaa bölgesinde 3 bin yıldan eski mezarı gün yüzüne çıkardı...

  • Umut Tv tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kolombiya Medellin'de Antika Araçlara Yoğun İlgi 01:41

Kolombiya Medellin'de Antika Araçlara Yoğun İlgi

Kolombiya'da Antioquia yönetim bölgesinin başkenti Medellin'de geleneksel Çiçek Festivali'nde 300 antika araç sergilendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor 02:07

Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor

Siyasetçilerin makam araçları Başkent'te sergileniyor Bir devrin efsane arabaları yeniden ortaya çıktı. Devlet adamlarının hatıralarını taşıyan makam araçları Başkentte bir alışveriş merkezinde sergilendi. Tarih kokan kl..

Tuzla Bilim Şenliği Başladı 05:05

Tuzla Bilim Şenliği Başladı

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'nde lise öğrencileri tarafından yapılan bilim ve teknoloji ürünü projeler sergilendi...

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu 01:08

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından ‘Hançer’ adı verilen operasyonda 4 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda internet üzerinden satışı yapılan 21 bin 714 adet kesici alet ele geçirildi. Ele..

Özge Ulusoy Ve Çağla Şikel Bakü'de Fırtınalar Estirdi Magazin D 08:23

Özge Ulusoy Ve Çağla Şikel Bakü'de Fırtınalar Estirdi Magazin D

Alevler şehri Bakü'de Türk yangını .. Muhteşem tasarımlar Türkiye'nin en ünlü modelleri tarafından sergilendi . Özge Ulusoy ve Çağla Şikel Bakü'de düzenlenen defilede fırtınalar estirdi..

  • BETA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2021 yazı gelinlik modası 01:46

2021 yazı gelinlik modası

KISITLAMALAR EVLENECEK ÇİFTLERİN PLANLARINI ALT ÜST ETTİ. DAVETLİ SAYISI AZALINCA GELİNLİKLER DE DEĞİŞTİ. HER ZEVKE UYGUN 2021 YAZ GELİNLİK MODELLERİ ÜNLÜ MANKENLERİN DE KATILDIĞI DEFİLEDE SERGİLENDİ. KİMİ SADE, KİMİ DE..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Müslüman Gencin Amerikalı Kıza Zeka Dolu Cevabı 02:48

Müslüman Gencin Amerikalı Kıza Zeka Dolu Cevabı

Müslüman genç abd'li kıza ağzının payını veriyor...

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15) 04:48

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15)

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa Şarkı Sözleri Gidince Anladım Aşkın Yalanmış Bu Yalan Kalbimi Yaktı Sevgilim Bir Tahta Masada Adımız Kalmış Görünce Gözyaşım Aktı Sevgilim Katlanırdım Bilki Enderin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince 03:31

Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince

Ah yapamadım Söz verdim ama yine tutamadım Yerimde duramadım Ders verdim ama kendim almadım Ah olmuyor Ben burda o orda ağlıyor Yine de dinmiyor Gözyaşıyla ateş sönmüyor Kul ne yapsın aşk gelince Aşk çok keskin zırhım ..

köpeği kurtan iyi insan: kötü bakıcı 01:01

köpeği kurtan iyi insan: kötü bakıcı

köpeği dışarıya gezdirmeye götüren bakıcı, asansöre binip gidince köpeği son anda ordan geçen iyi insan tarafından kurtarıldı!..

  • PengoTV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Kentmen Dayağı 03:19

Hulusi Kentmen Dayağı

Hulusi Kentmen bu filminde okuması için 3 oğulunuda başka şehire göndermiştir.Onları ziyarete gidince okumak dışında her şeyi yapan çocuklarının o hallerini görünce çok sinirlenir...

Eşi Cehennemlik Olan, Cennet'te Kiminle Evlenecek ? Mehmet Yıldız 04:31

Eşi Cehennemlik Olan, Cennet'te Kiminle Evlenecek ? Mehmet Yıldız

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince! Peki sen ahirette kim ile olacaksın? İyi Seyirler.. :) Kanalıma Abone olmayı Unutmayın....