#Marul hastası köpekler

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Taco Tarifi 08:11

Taco Tarifi

Malzemeler: 200 ml Et Suyu 10 adet Taco 500 gram Kıyma 2 adet Domates 1 adet Kırmızı Kapya Biber 1 adet Sarı Kapya Biber 1 adet Kırmızı Soğan 1 adet Avokado 1 adet Taze Soğan 5-6 yaprak Kişniş 1 adet Misket Limonu Zeyti..

Antep Avratlarına Benzeyen Maymun 02:04

Antep Avratlarına Benzeyen Maymun

Aşırı kilolu obez maymunun marul yerken alınan görüntüleri...

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi 06:12

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi

6 adet Hamburger Köftesi için: 400-500gr. kıyma 1 adet soğan 1 orta boy yumurta 1 silme tatlı kaşığı + biraz daha ucuyla tuz 1 silme tatlı kaşığı to kırmızı biber karabiber 1er tatlı kaşığı pekmez ve üzüm sirkesi 2-3 diş..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Sezar Salatası Tarifi 07:17

Sezar Salatası Tarifi

1 adet Marul 3 dilim Tost Ekmeği 40 gram Parmesan Peyniri 1 Yumurtanın sarısı 1/2 Limonun suyu 1 çorba kaşığı Worcester sos 1 çorba kaşığı Hardal 1 diş Sarımsak Zeytinyağı Tuz, karabiber..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kurufasulye I Sütlaç I Salata 10:27

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kuru

Et icin gerekli malzemeler: 1 Kilo sütdanasi 500 gram kuzueti Tuz, Karabiber, Pulbiberi, Kekik ve biraz kimyon Kurufasulye icin gerekli malzemeler: 500 gram kurufasulye 1 adet büyük sogan 1 yemek kasigi salca ( ben Doma..

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti 04:52

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti

Adana’nın Kozan ilçesinde asıl mesleği muhasebecilik olan Adnan Özdemir, gözden çıkarılan boş arazileri kiralayıp turp, marul ve ıspanak yetiştirerek üretime katkı sağlıyor, istihdama destek oluyor...

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Fidel Castro'nun, öldüğünü öğrendiğinde Diana'nın annesinin yanıtı... 00:51

Fidel Castro'nun, öldüğünü öğrendiğinde Diana'nın annesinin yanıtı...

Diana Gil annesine, Flora Suarez (85) Fidel Castro'nun Öldüğünü Söyleyince (25 kasımda). Flora Suarez alzheimer hastası olan ı, ama o onun tepkisini bakın bir şey hatırlar gibi..... Flora Saurez 1965 'de Küba'dan Kaçıp ..

  • Cowboy tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) 06:01

Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB)

49yaşındaki Stephen Fode Obsesif hastası. Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler Tekrarlayıcı davranışlara ya da düşünme biçimlerine girme eğilimi Tekrarlayıcı düşünce ve davranışların hayatı o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babaannesine Eşek Şakası Yapan Torun 06:00

Babaannesine Eşek Şakası Yapan Torun

Torununun eline telefonu vermesiyle kardeşiyle konuştuğunu sanan ninenin yan yanayken torunuyla konuşması. Not: Videonun kaynağındaki yoruma göre; Nine, Alzheimer hastası, kardeşi aramadığı için böyle bir şey yapmışlar...

  • Candy tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam 02:57

Park Ettiği Aracın Yerini Bir Aydır Hatırlayamayan Adam

Kanser hastası olan Adem Açıkgöz arkadaşının otomobilini emanet aldı. Tedavi olmak için hastaneye gitti. Hastaneden aynı otomobille çıktı ama evine yaya olarak döndü. İddiasına göre otomobili nereye park ettiğini bir ayd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

Volvo Sağlamlık Testi 00:33

Volvo Sağlamlık Testi

Dokunduranın zarar gördüğü, yolların hastası, rampaların ustası Volvo'nun aşırı sağlamlık testini izliyoruz arkadaşlar. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Annesini BMW'ye Bindirip Yanlayan Eleman 00:50

Annesini BMW'ye Bindirip Yanlayan Eleman

Modifiye bir yaşam tarzıdır felsefesini benimseyen yanlama hastası genç annesini BMW marka aracına bindirip başlamış yanlamaya...

  • JokerS tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Getiren Kamyonla Para Kazanır! Kahvenin Üzerine İstenilen Fotoğrafı Anında Basabilen Makine 01:34

Türkiye'ye Getiren Kamyonla Para Kazanır! Kahvenin Üzerine İstenilen F

Kahve tutkunlarının ve yatırımcı arkadaşların hastası olabileceği bir makine! Çok hızlı bir şekilde çekilen fotoğrafı kahveye basabiliyor!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robotlar Tiyatro Sahnesinde 02:36

Robotlar Tiyatro Sahnesinde

Robotlar, imalat sektöründen tıbba, hayatın birçok alanında yaygınlaşıyor. Haberimize konu olan robot ise tiyatroda sahneye çıkıyor. İngiltere’de sahnelenen Spillikin oyununda Alzheimer hastası bir kadının erkek arkadaşı..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı 06:11

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı

Manisa’da Hidrosefali hastası 4 yaşındaki Zahir Demir’in hayatına normal bir şekilde devam edebilmesi için 25 bin lira gerekiyor. Küçük oğlunun bugüne kadar devlet desteğiyle 8 kez ameliyat edildiğini ve şant tedavisi uy..