#Mavi bırak müzik dinle

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Onur KOÇ - Yemin Ederim __ 03:40

Onur KOÇ - Yemin Ederim __

Yüregim en derindne yanıyor alev alev Dinmiyor kaderimde tükenmez gözyaşlarım *2 Kanıyor cigerimden vurulan yalnızlıgım geceler duymuyor sensiz bu feryadımı *2 Bırak beni yalnız kaderim onsuz bu hayatta köleyim s..

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat 02:34

Zeynep Alasya – Öyle Gariptir Ki Hayat

Öyle gariptir ki hayat Ne olacağını bilemezsin Bazen yokuş bazen uçurum Gideceğin yeri seçemezsin Küçücük bir kum tanesisin Kendini önemli hissetsen de Çok güçlü gibi gözüksen bile Gözyaşlarını silemezsin Hayat çok mer..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendini Kapattı 00:43

Amazon’un Yapay Zekası Alexa 'CIA'le Bağlantın Var mı' Sorusunda Kendi

Amazon'un adından sıkça söz ettiren yapay zekası Alexa son videosu ile biraz üzdü. İlk sorularda gayet güzel cevap veren Alexa daha sonra CIA ile bağlantın var mı sorusunda ise kendini kapatıp mavi ekran verdi. İlk başta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acıklı Yeşilçam Sahneleri 01:53

Acıklı Yeşilçam Sahneleri

Yeşilçam sinemasının en acıklı sahnelerinden derlediğimiz ikinci film 1985 yılı yapımı İbrahim tatlıses ve Hülya Avşar'ın oynadığı Mavi Mavi..