#Mavi tık

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı 01:31

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı

Başbakan Yıldırım Seçime giriyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Kardeşim o mu bu mu aday olsun Ay'dan mı Mars'tan mı getirelim uzaydan mı gelsin? İçinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Kemal Bey san..

Büyük Balık Böyle Tutulur 02:00

Büyük Balık Böyle Tutulur

Amatör Balıkçılıktan bit tık fazla kendini aşan rus balıkçı :-D keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 3.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğum Hemşiresinin Dans Şovu 00:46

Doğum Hemşiresinin Dans Şovu

doğa giden kadına pozitif enerji şık bir dans ile yapan erkek hemşirenin şovu iki tık fazla alkış aldı :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 3.186 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj 09:26

Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj

Videoda sticker şeklinde yapışan, birbirinden eğlenceli desenlere sahip Lip Tattoo yani dudak dövmesi denedim. Makyajı bir tık eğlenceli hale getiriyor ama......

Ayşenur Yaylalı Yüz Şekline Göre Şal Bağlama 07:56

Ayşenur Yaylalı Yüz Şekline Göre Şal Bağlama

Yüz şekillerine göre fazlı yüz tiplerine uygun şal ve eşarpları nasıl bağlamalıyız bunlardan bahsettiğim bir videoyla karşınızdayım bol bol yorum bekliyorummm ve tabiki videomu beğendiyseniz beğen butonuna tık tıkk..

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

Cesaretini Fazlaca Gösteren Bisikletli Eleman 02:33

Cesaretini Fazlaca Gösteren Bisikletli Eleman

Yani ne gerek var üç beş tık için şöhret için. Değer mi hah değer mi binanın tepesinde gezmeye...

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vincent Bal'un Yaratıcı Shadowology Çalışmaları 08:32

Vincent Bal'un Yaratıcı Shadowology Çalışmaları

Belçikalı çizer ve çizim üzerinde uygulanan gölge sanatının uygulayıcısı Vincent Bal'un über çalışmaları. yaratıcılık budur işte. Yarın Show Haber'de çıkar. ''ünlü çizerin bu çalışmaları sosyal medyada tık rekorları kı..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İş Makinesini ile Şov Yapan Operatör 00:13

İş Makinesini ile Şov Yapan Operatör

Geleneksel iş makinesi seyrini bir tık öteye taşıyan operatör karşınızda. Adam koca iş makinesini eli kolu gibi kullanmış...

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Saara India! Video Song | Payal Dev | Radhika Bangia | Javed-Mohsin | Surjit Khairhwala | T-Series 02:43

Saara India! Video Song | Payal Dev | Radhika Bangia | Javed-Mohsin |

T-Series Presents latest Hindi Video Song of 2020 Saara India! , Featuring Radhika Bangia and the song is sung by Payal Dev , composed by Javed-Mohsin and the lyrics of this new song are penned by Surjit Khairhwa..

Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası 00:13

Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası

1 Nisan'da şaka yapma adetini bir tık üste taşıtan Kayserili gençler tarihi sokaklarda gezen insanları bakın nasıl korkutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında 04:41

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de iki..

2017 nin Trend Saç Modelleri Ve Renkleri 10:55

2017 nin Trend Saç Modelleri Ve Renkleri

Bu sezonda öne çıkan,farkedilmeyi sevenler için saç renkleri ve stilleri nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu Film Fragmanı 02:11

Olanlar Oldu Film Fragmanı

Olanlar Oldu Filminin Özeti Zafer ve annesi Döndü Hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hâlâ evlenmemiş olmasına üzülen Dön..

  • PengoTV tarafından
  • 5.925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Kayıp Balık Dori 1:36:15

Kayıp Balık Dori

Dori her 10 saniyede bir hafıza kaybı yaşayan geniş gözlü mavi bir tang balığıdır. Hatırlayabileceği tek şey, bir şekilde çocukken anne ve babasından ayrı kaldığıdır. Dori, arkadaşları Nemo ve Marlin'in yardımlarıyla onl..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..