#Maymuna silah verilirse olacağı buydu

Türkiye'nin Yeni Silahından İlk Görüntüler! 01:32

Türkiye'nin Yeni Silahından İlk Görüntüler!

Türkiye'nin Yeni Silahından İlk Görüntüler! İzle..

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm 2:14:23

Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm

Sinsi TuzaknTürkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Kaşıyaralı’nın Ömer’den intikam a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm 2:01:05

Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm

Ömer’e Büyük ŞoknÖmer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir. Teslimat yeri..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı 01:23

Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı

Ankara'da yakalanan DEAŞ'lı teröristleri cep telefonundan kan donduran görüntüler çıktı .Suriye'deki çatışma bölgesinde çekildiği belirlenen görüntülerde DEAŞ'ın küçük yaştaki çocuklara bile silah eğitimi verdiği ortaya ..

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile] 14:17

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile]

Mithrain bugün 1-man squad modunda Livik haritasına gelen yeni silah M1014'ü diğer ekiplerin üstünde test ediyor. Rakiplere haritayı dar ettiği bu oyunda sunucunun yarısını vurmayı başarıyor...

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır 05:44

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır deneylerle bilim deneyleri deneyler okul öncesi deneyler izle deneylerle yeterli derecede doğrulanmamış ancak doğru olacağı umulan düşünceye ne denir deneylerle i..

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Çıplak Banyo Yapmanın Zararları 02:16

Çıplak Banyo Yapmanın Zararları

Kerem Önder isimli adamın çıplak banyo yapmanın zararları başlıklı konuşması... Müslüman çıplak banyo yapmak hatta yatağa da çıplak girmez diyen Kerem Önder böyle bir durumun nelere mal olacağı konusunda da insanları uya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı 00:43

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı

Kahkaha ve adrenalinin kol kola olacağı, her an bir sürprizin yaşanacağı, yarışmacısının ‘sırada’ beklediği Sıradaki Gelsin baş döndürücü temposu ve eşi benzeri olmayan kurallarıyla, bilinen tüm bilgi yarışması konsept..

  • PITIRCIK tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Ultrasonda Rockçı Olacağını Belli Eden Bebek 00:31

Ultrasonda Rockçı Olacağını Belli Eden Bebek

Büyük bir rockçı olacağı ultrasonda belli olan bebeğin görüntülerini izliyoruz. Rock türü müzik dinleyen bebeklerin sert tekmeler attığı ve bebeğin bu tarz müziklerden hoşlanmadığını bilmek lazım..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce