#Maymuna silah verilirse olacağı buydu

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

'Matrix'in Yıldızı Will Smith Olsaydı Nasıl Olurdu? 02:30

'Matrix'in Yıldızı Will Smith Olsaydı Nasıl Olurdu?

Keanu Reeves'in canlandırdığı Matrix'in efsane karakteri Neo'yu Will Smith canlandırsaydı nasıl olurdu? Merak edenler için The Unusual Suspect çok güzel bir çalışmayla nasıl bir şey olacağı sorusunun cevabını vermiş....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markey , Suriye'nin 'Başka Bir Irak' Haline Geldiğini Görüyoruz 01:20

Markey , Suriye'nin 'Başka Bir Irak' Haline Geldiğini Görüyoruz

Senatör Ed Markey, Jake Tapper'a, ABD'nin Suriye'ye katılımının başka bir Irak olacağı konusunda endişe duyduğunu söyledi...

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor 06:19

Tillerson, Haley Suriye'de Sonraki Adımlarda Farklılık Yaşıyor

Geçen haftanın hava saldırısı sonrasında : Devlet Tillerson ve ABD Amb. BM'ye Haley, yönetimin Suriye'deki sonraki adımları hakkında ne olacağı konusunda çeşitli mesajlar yolladı...

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor 01:21

Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor

Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numarasının belli olacağı FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Final'i, Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde yarın başlayacak...

RTE Aziz Nesin'e Cevabı 08:09

RTE Aziz Nesin'e Cevabı

Reisin yıllar öncesinden cumhurbaşkanı olacağı kendine olan öz güveninden belliydi. Daha iyi videolar için ABONE olmayı unutmayın! İyi Seyirler.....

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu 01:20

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu

Ünlü Brezilyalı model Denise Bueno bir futbol maçında yan hakemlik yapınca bir anda gündeme oturdu. Sahadaki futbolcuların dikkatlerini üzerine çeken Bueno iç çamaşırsız ve beyaz ıslak tişörtlü haliyle yürekleri hoplattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı

Mahkeme anında Çınar'ın öz babasını gören Zeynep şok olur. Zeynep'in karşısında mı yoksa yanında mı olacağı henüz bilinmez. Tüm olanlardan sonra Aslan ve Zümrüt evliliği artık bitme noktasına gelir. Bu durumu kabullenmek..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması 04:35

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması

Etek erkekler için bir ata mirasıdır çünkü tarihin bilinen ilk yıllarından itibaren giyilen giysilere bakıldığında ünlü askerlerin, yöneticilerin ve halkın, kullanımı ile dikimi daha basit olduğu için etek giydiği görülm..

  • JET TV tarafından
  • 4.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nasıl Manken Olunur? - Mankenlik Dersi Aldık 12:17

Nasıl Manken Olunur? - Mankenlik Dersi Aldık

Bu videoda mankenlik dersi alıyoruz. Öğretmenimiz Ayça Hanım elinden geleni yapıyor ama bizden ne kadar manken olacağı gayet tartışmalı bir konu...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

 Elçin Sangu Yeni Dizi İle Geri Dönüyor!! 01:58

Elçin Sangu Yeni Dizi İle Geri Dönüyor!!

Kiralık Aşk dizisiyle oldukça popüler olan Elçin Sangu dizinin finalinin ardından dinlenmeye çekilmişti Şu sıralar Tayland'da tatil yapan güzel oyununun önümüzdeki sezon ekranlarda olacağı öğrenildi. D yapım ile el sık..

  • ANKA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

 Yeni Dizi 01:56

Yeni Dizi"Fatih"de 15 Ünlü Oyuncu Yer Alacak

Başrolerinde Kenan İmirzalıoğlunun olacağı Fatih dizisinde birbrinden ünlü 15 oyuncu yer alacak....

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Giyilebilir Sandalye 00:49

Giyilebilir Sandalye

Giyilebilir sandalyenin eğilerek yapılan işlerde bel sağlığını korumaya yardımcı olacağı düşünülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Burak Ve Kucka'nın Son Durumu! 00:29

İşte Burak Ve Kucka'nın Son Durumu!

Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, Slovak futbolcu Juraj Kucka, burnundan ameliyat edilirken, kasıklarında ağrı hisseden Burak Yılmaz'ın durumunun ise yarın çekilecek MR sonrasında belli o..

  • OFSAYT tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdanın Bahçesi Fragmanı 01:00

Sevdanın Bahçesi Fragmanı

Sırlarla dolu hüzünlü bir hayatta anlatılacak çok şey var. Bu hikayeye bir sırdaş olacak büyük keyifle izleyeceksiniz.Sibel Can'ın başrolünde olacağı dizi merakla bekleniyor....

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..