#Maymuna silah verilirse olacağı buydu

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan ) 01:48

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan )

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya ..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş 01:50

Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş

Açılışına 5 aydan daha az bir süre kalan İstanbul'un 3. Havalimanına ilk uçak yarın iniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde olacağı uçağın inişi için son hazırlıklar tamamlandı...

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız 00:28

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız

Düğün bitiminde gelinin attığı çiçeği yakalayan kızın ilk evlenen olacağı inancı bazı kızlar için gerçekten büyük bir umut olmalı...

  • JET TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Diriliş Osman Dizisine İki Oyuncu Daha Dahil Oldu - Hangi Oyuncular Dahil Oldu 01:35

Diriliş Osman Dizisine İki Oyuncu Daha Dahil Oldu - Hangi Oyuncular Da

Trt'nin fenomen dizisi diriliş Ertuğrul un bitmesinin ardından devamı niteliğinde olan diriliş osman ile devam ediyor. atv ekranlarında yayına girecek olan dizi heyecanla beklenirken, kadroda kimlerin olacağı merak konu..

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Macron Koronavirüse Yakalandı 01:07

Macron Koronavirüse Yakalandı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron koronavirüse yakalandı. Semptom gösteren 40 yaşındaki Macron'un 7 gün karantinada olacağı belirtildi...

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü 01:33

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü

Bolu’da, belediye tarafından yapılması planlanan 10 metrelik bozayı heykeli kentte vatandaşları ikiye böldü. Vatandaşların bir kısmı heykelin hakaret olduğunu söylerken, bir kısmı ise turizm açısından iyi olacağı görüşün..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Harry Potter Sırlar Odası Film İzle 2:34:21

Harry Potter Sırlar Odası Film İzle

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulundaki 2’inci senesine girerken Harry Potter ise ev cini Dobby tarafınca okula dönmesinin kendisi için tehlikeli olacağı konusunda uyarılacaktır. Bunun yanında Profesör Snape ondan halen..

  • PengoTV tarafından
  • 31.671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koronayı yendi dördüz doğurdu! 01:50

Koronayı yendi dördüz doğurdu!

Antalya'da aynı gün gebelik ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 32 yaşındaki Ayşe Kılınç, önce hastalığı yendi, ardından da dördüz bebeğinin olacağı haberiyle hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı...

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak 05:11

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti katıldığı bir organizasyonda hayranlarına müjdeyi verdi. 25 yıllık evlilik hayatlarıyla camiada parmakla gösterilen Aslantuğ çifti, projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Mehmet..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı 00:53

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı

Çinli bilim insanları ilk kez maymun klonladı. Koyun Dolly ile aynı teknik kullanılarak gerçekleştirilen klonlama işleminde 22 sene sonra ilk kez başarı sağlandı. Araştırmacılar yaklaşık 2 aylık olan maymunların sağlık d..

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kaldı 01:25

Kış Olimpiyat Oyunlarının Sitesi Çöktü, Kablosuz Ağlar Devre Dışı Kald

Kış Olimpiyat oyunları'nın açılış töreniyle birlikte siber saldırılar da başladı. Stadyumda kablosuz ağ çökerken, organizasyonun resmi web sitesi hizmet veremedi. Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi ..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..