#Maziden biri müslüm gürses müzik dinle

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman 00:19

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman

Düğünlerde genelde davetliler yada davetlilerden biri çalan müzik eşliğinde coşar. Ancak bu kameraman bir yandan işini yapıyor diğer yandan çalan müziğe eşlik ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

The Weeknd ve Daft Punk'tan Yeni Klip: I Feel It Coming 04:57

The Weeknd ve Daft Punk'tan Yeni Klip: I Feel It Coming

The Weeknd ve Daft Punk iş birliğinden muhteşem bir klip geldi! Starboy albümünde yer alan iki Daft Punk çalışmasından biri olan 'I Feel It Coming'ın klibini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa 04:38

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa

Gidince anladım aşkın yalanmış Bu yalan kalbimi yaktı sevgilim Bir tahta masada adımız kalmış Görünce gözyaşım aktı sevgilim Katlanırdım bilki enderin yasa Kolunda yabancı biri olmasa Ayağı kırılmış o tahta masa ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği 04:41

Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği

Adnan Oktar'ın sohbet programlarında yer alan ve dansları ile adından söz ettiren kediciklerden biri peçesini takıp çalan müzik eşliğinde hünerlerini sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Dedenin Muhteşem Dans Performansı 03:48

Yaşlı Dedenin Muhteşem Dans Performansı

Yaşlılar bir evde toplanıp biri dans ediyor biride müzik çalıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezdeke - Shik Shak Shok Oryantel Darbuka 05:28

Mezdeke - Shik Shak Shok Oryantel Darbuka

Samar - Ya Donya Hezzi Wostik | سمر - يا دنيا هزى وسطك biri beni tutsun,duramiyom yerimde :d wow shik shak shok dance dance )))))..

  • PengoTV tarafından
  • 2.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müziğe Biraz Mizah Katınca 03:16

Müziğe Biraz Mizah Katınca

Muzik bugün hayatımızdaki her hikayenin ana bileşenlerinden biri. Reklamlar, filmler, tiyatro oyunlarından telefon ve okul zilleri, düğünlere kadar birçok alanda muziği ve etkilerini görmek mümkün. Müziğe biraz mizah ..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polly Pocket - Televizyonda Polly 17:37

Polly Pocket - Televizyonda Polly

Nihai macera için Polly Pocket ile takım! En güzel maceralar için Polly Pocket'in ekibine katıl! Polly kendine güvenen, havalı, arkadaş canlısı, iyimser, maceracı, becerikli ve sadık biri. Eğlenmeyi, maceralara atılmayı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Günlük Hayattaki Şanssızlıklar 03:25

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar

Herkesin başına en az biri veya bir kaçı mutlaka gelmiş olan şanssızlıklar/küçük kazalar müzik eşliğine toplu halde bir arada...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kulaklığın Takılı Olduğunu Zanneden Adam 00:23

Kulaklığın Takılı Olduğunu Zanneden Adam

Metro ile işten dönen arkadaşlardan biri telefonuna kulaklığı taktığını zannedip müzik açmış. Ancak arkadaşlarına makara konusu olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..