#Maziden biri müslüm gürses müzik dinle

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Tırnakçılar İşbaşında Kameraya Yakalandı 00:14

Tırnakçılar İşbaşında Kameraya Yakalandı

Karabük'te biri bayan 3 kişi girdikleri bir markette tırnakçılık yöntemiyle 25 saniyede kasadan bin TL para çaldı...

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması 00:24

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması

İngiltere, Slovenya arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta enteresan bir olay yaşanmış. Maçın oynandığı esnada Wembley Stadyumu sakinlerinden biri kağıttan yaptığı uçağı sahaya atmış. Uçağın süzülüp fi..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günay İbrahimli Makyajsiz Halda Yaxalandı 03:56

Günay İbrahimli Makyajsiz Halda Yaxalandı

Televiziya məkanında ən baxımlı maqazin proqramlarından biri də “Xəzər maqazin”dir. Nərgiz Əliyevanın təqdimatında yayımlanan proqram tam fərqli formatı ilə seçilir. Proqramda maqazin dünyasında nələr baş verib sualına c..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Tacik Spiker Sosyal Medyayı Salladı 00:29

Tacik Spiker Sosyal Medyayı Salladı

Haberleri sunmadan önce tekerlemeyle egzersiz yapan Tacikistanlı spiker, sosyal medyada günün en çok izlenen videolarından biri oldu...

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Ömer Danış  Köyümün Yağmurları 04:19

Ömer Danış Köyümün Yağmurları

Eğer ölürsem buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah ..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Testere II - İğne Sahnesi  04:47

Testere II - İğne Sahnesi

Testere II - İğne Sahnesi Amanda’yla birlikte kapana kısılmış başka kurbanlar da var; ve her biri yavaş yavaş kanlarına işleyen ve iki saat sonra ölümlerine neden olacak zehre bir panzehir bulmak için uğraşıyorlar. Ken..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Yeni Nesil Dolandırıcılık 06:12

Yeni Nesil Dolandırıcılık

Yeni bir dizi yayına başlayacağı zaman ne yapar eder çerçeve öyküyü ve karakter tanımlamalarını okumaya çalışırım. Misal karakteri yakışıklı, zengin, gururlu gibi klişe sıfatlarla tanımlayan dizilerden umudum yoktur. Son..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Kadın Yerine Erkek Hapishanesine Atılınca 2000 Kez Tecavüze Maruz Kaldı 03:38

Kadın Yerine Erkek Hapishanesine Atılınca 2000 Kez Tecavüze Maruz Kald

Trans kadınların yaşadığı sıkıntılardan biri.Kadın hapishanesi yerine erkek hapishanesine atılınca 2000 Kez tecavüze maruz kaldı..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

İki Uçağın İniş İçin Yan Yana Gelmesi 00:42

İki Uçağın İniş İçin Yan Yana Gelmesi

San Francisco Uluslararası Havalimanına iki uçak aynı anda gelmiş. Uçaklardan biri kuleden izin alırken diğeri havada turlamaya başlamış. Havada kalan uçaktaki bir yolcu diğer uçağın iniş anını kameraya almış...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı 04:52

Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı

Bursa'da emekli bir polis memuru, pazarda kendisine mandalina seçtirmeyen iki pazarcıya kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan olayda biri ağır 2 pazarcı yaralandı...

Kolay Muscle Up Yapabilmek İçin 6 Hazırlık Egzersizi 02:07

Kolay Muscle Up Yapabilmek İçin 6 Hazırlık Egzersizi

Muscle up özellikle sokak sporcularının favori hareketlerinden biri. Muscle up'ı belirli kas gruplarını çalıştırarak çok daha kolay yapmak mümkün. Uzmanımız Berk Çavuşoğlu sizler için bir egzersiz programı hazırladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..