#Mağdur ettiği hayatlar

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun ortasında kavgası) 00:37

Sincaplar Yolun Ortasında Birbirine Girdi ( Yine Kız Davası yolun orta

Sincaplar yolun ortasında birbirine girdi Yer sincaplarının kavga ettiği sevimli görüntüler izleyenleri gülümsetti. En büyük yer sincapları olarak bilinen Marmot isimli bu sincaplar, bildiğimiz küçük ürkek sincaplara ben..

  • Cowboy tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel) 01:08

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel)

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında seyircinin uzun zamandır takip ettiği emekli polis Filiz’e sürpriz bir talip geldi. Kapının açılmasıyla Necmi’yi karşısında gören Filiz, sinirlendi ve h..

  • Cowboy tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti 05:52

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti

2000-2001 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda konuk ettiği Fransa'nın Monaco takımını Mario Jardel, Gheorghe Hagi ve Oliveira Capone'nin golleriyle 3-2 mağ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin 01:58

Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin

Adana'da, daha önce işlediği bir suç için gözaltına alındığında, 'Aha dayıya sor' demesiyle internet fenomeni haline gelen 19 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, bir lise öğrencisinin cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla polisle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Ticareti  Film İzle 1:36:17

İnsan Ticareti Film İzle

İnsan Ticareti - Skin Trade filmin de Ekachai Uekrongtham yönetmen koltuğunda, Aksiyon ve gerilimin en üst düzeyde başından sonuna kadar devam ettiği suç konulu film de başrol oyuncuları Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Per..

  • Film İzle tarafından
  • 3.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi 01:17

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi Yapımına hızla devam edilen 3. Havalimanı'nın bir numaralı pistine ilk asfaltın dökümü başladı. Pistteki asfalt çalışmaları havadan görüntülendi. Türkiye'n..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler 04:54

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler

Yalnız Bir Kadın (Sanatçı Mary Stephenson)tek başına Hayal ettiği Erkeklerin Resmini Kil(Çamur)den yaptı.Bu eserlerine değerli olmasın diye isim vermedi. ayrıca Mary bu işe Londra da bir düğünden sonra yapmaya başlar. B..

Ağa Takılan Deniz Kaplumbağasını Kurtaran Güzel İnsan 01:56

Ağa Takılan Deniz Kaplumbağasını Kurtaran Güzel İnsan

Kanosuyla denizde ilerlerken fark ettiği bir cisme yaklaşan adam korkunç gerçekle yüzleşti. Bir deniz kaplumbağası ağa takılmış ve kısıtlanmış hareketleri ile ölümü bekliyordu. Acil müdahale ederek kaplumbağayı yaşadığı ..

  • PengoTV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkisi 02:07

Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkis

Noel Baba tarafından ziyaret edilen ufaklık hayatının en mutlu anlarından birini yaşarken bir yandan da sevimlilik patlaması yaşıyor. Karlı ayakları ile eve girip hediyesini bıraktıktan sonra biraz da turta yiyen Noel Ba..

  • PengoTV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topraktan Mobilya Üreten Muhteşem İnsan: Gavin Munro 02:42

Topraktan Mobilya Üreten Muhteşem İnsan: Gavin Munro

İngiliz mobilya tasarımcısı Gavin Munro mobilyalarını topraktan başlayarak yetiştiriyor. 10 yılı aşkın süredir ağaç ve doğa ile birlikte çalışarak sandalye, masa ve lamba tasarımları geliştiren Gavin sabırla terbiye etti..

  • PengoTV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amanda Nunes, Ronda Rousey'i 42 Saniyede Yere Serdi! 00:59

Amanda Nunes, Ronda Rousey'i 42 Saniyede Yere Serdi!

UFC dövüşçüsü Amanda Nunes, tam 42 saniyede Ronda Rousey'i yerle bir ettiği anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce