#Mecaz tekeler köyü zeybeği müzik dinle

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söför adliyeye sevkedildi 00:53

Afyonda yaşanan ve 5 öğrencinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili söfö

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde 5 öğrencinin hayatını kaybettiği, 5 öğrencinin de yaralandığı kazayla ilgili dün gözaltına alınan servis minibüsünün şoförü, adliyeye çıkarıldı. İlçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarınd..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Dr. Fuchs - Ne İstiyor  02:33

Dr. Fuchs - Ne İstiyor

Kalbimin yolunda ıslatılan sözler. Fısıltılarla ruhalara ağır ağır çökerken Zaman dakikalar arasında sıkışır. Nedense bizimle vedalaşmadan uzaklaşır. Tıkanan nefesim,bulanan gözlerim. Kapımda durup zile basansa dertl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor 00:50

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor Bolu'da 1944 yılından bu yana Eskiçağa köyü halkına ve Zonguldak yolunu kullanan sürücülere hizmet veren çay ocağında, odun ateşinde demlenen çayın fiyatını müşteriler belirliyor..

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Ripped Mouth Zombie Makyaj Uygulaması 09:24

Ripped Mouth Zombie Makyaj Uygulaması

Ben kendi başına eğitilmiş bir hobi uzmanıyım. Ürünler: - sıvı lateks - dokular - pamuklu pedler -akrilik çivi -akrilik boya (çene / diş bölümünü boyamak için) -Kyrolan Fresh Scratch kan (koyu renk) - Cilt tonlu gres bo..

  • Umut Tv tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektronik Sigara, Havai Fişek Gibi Patladı 00:27

Elektronik Sigara, Havai Fişek Gibi Patladı

Elektronik sigara, havai fişek gibi patladı Cebindeki elektronik sigara, havai fişek gibi patladı. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Bir mağazada 3 arkadaş, koyu bir sohbete dalmıştı...

Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış! 01:02

Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış!

Bayburt’un Çamdere Köyü’nde soğuk hava nedeniyle tilkinin ayakta donduğu haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Ülkenin gündemine oturan ayakta donmuş tilki görüntüleri ise köyün muhtarı sayesinde gün yüzüne çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas 1:10:36

Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla Milas’tan ekrana geliyor. Tarih ve doğanın buluştuğu Milas’ın ünlü köftesini yapmayı deneyen Başyayla, Milaslı hanımların tadına doyulmaz yöresel lezzetlerini ekra..

Bayburt'ta Drone İle Kurt Sürüsü Takip Etmek 01:06

Bayburt'ta Drone İle Kurt Sürüsü Takip Etmek

Bayburt'ta Yedigöze köyü sakinleri her zaman kurtlar bizi izliyordu bir seferde biz onları izleyelim demişler ve drone alarak çekim yapmaya başlamışlar.İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce