#Mecaz tekeler köyü zeybeği müzik dinle

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı 00:57

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı

Afrin ilçe merkezine bağlı Şavarighat El Caviz köyü sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında köylerini teröristlerden kurtaran Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) savaşçılarını sevinçle karşıladı...

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 02:15

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

TSK Ve ÖSO Afrin'de Kibar, Zındıkan, Kile Ve Gümüşburç Köylerini Teröristlerden Temizledi 01:32

TSK Ve ÖSO Afrin'de Kibar, Zındıkan, Kile Ve Gümüşburç Köylerini Terör

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'de 4 köyü daha teröristlerden kurtardı...

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu 01:25

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu

Avustralya'da bulunan Hamelin Koyu'nda 150 kısa kanatlı pilot balina karaya vurdu. Koyda avlanan bir balıkçının ihbarı üzerine bölgeye giden kurtarma ekipleri, balinaların yaşatılması için çalışmalara başladı. Karaya vur..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi 00:27

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi

Siirt'in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlen ve 6 güvenlik korucusunun şehit, 3'ü güvenlik korucusu 4'ü asker olmak üzere 7 güvenlik personelinin yaralandığı hain saldırının y..

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Babagannuş Tarifi 02:43

Babagannuş Tarifi

5 adet büyük boy patlıcan, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı tahin, 5 diş sarımsak, 3 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt, Tuz, Üzeri için zeytinyağ ve maydanoz...

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi 00:46

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi

Bull teriyer ya da boğa teriyeri, 19. yy.da İngiltere'de üretilmiş bir teriyer ırkı. Buldog, beyaz İngiliz teriyeri (soyu tükenmiş), Dalmaçyalı, İspanyol pointeri, foxhound ve muhtemelen greyhound gibi pek çok ırkın karı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Susamlı Çubuk Kraker Tarifi 02:43

Susamlı Çubuk Kraker Tarifi

MALZEMELER 2 adet yumurta (akları üzerine sürülmek üzere ayrılacak), 200 g soğuk tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 3 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı mahlep, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üze..

Tek Odalı Evden Yardım Feryadı 06:29

Tek Odalı Evden Yardım Feryadı

İzmir’in Menderes ilçesinde Kısık köyü yakınlarında tek odalı derme çatma bir barakada yaşam mücadelesi veren Özkol ailesinin durumu yürekleri sızlatıyor. Ormanlık alanda tek başlarına yaşam mücadelesi veren aile, hayırs..

Gülerek Başladığı Şarkıyı Ağlayarak Bitiren Kız 00:40

Gülerek Başladığı Şarkıyı Ağlayarak Bitiren Kız

Gülerek başladığı şarkıyı ağlayarak bitiren Hurşide'nin görüntüleri izleyenleri duygulandırdı. Hurşide, Kahramanmaraş'ın Afşin Höyüklü Köyü'nde yaşıyor ve 4. sınıfa gidiyor. Annesi şizofren hastası ve bu yüzden 5 kardeşi..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nusret Köyünde Eşeğe Bindi 03:28

Nusret Köyünde Eşeğe Bindi

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'un Şenkaya İlçesine bağlı Paşalı Köyü'nde yaptırdığı külliyenin açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda memleketini gezerek hasret gideren Nusret Gökçe, yaylada sürü otlatanların yanına çık..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce