#Meclis üyeleri

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili! 00:46

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, muhtarlarla toplantı yapan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar zannetti. Üstüne bir de hatıra fo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış! 01:46

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış!

Kuzey Irak'taki Bağımsızlık referandumu ile Kürdistan'ın temellerini atmaya çalışırken Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın 1992 yılındaki meclis konuşması tekrar akıllara geldi...

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unutuyorlar 08:50

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unut

Biz; 15 Temmuz'u yaparız, Türkiye'yi işgal ve iç savaş senaryolarıyla karıştırırız, Meclis'i bombalarız, sokaklarda sivilleri katlederiz, insanları tankların altında ezeriz, o örgüt liderini Pensilvanya'da koruruz, darbe..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Çek Cumhuriyeti'nde Halk Sandık Başında 01:05

Çek Cumhuriyeti'nde Halk Sandık Başında

Çek Cumhuriyeti'nde halk, yeni meclis üyelerini belirlemek üzere sandık başında..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Meclisi'nde Ayakta Alkışlandı 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Meclisi'nde Ayakta Alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Meclisi'ne hitap etti. Meclis Erdoğan'ı uzun süre ayakta alkışladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi İkinci Kurucu Meclistir 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi İkinci Ku

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Benim gözümde 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi, I. Meclis'ten sonraki ikinci kurucu meclistir. dedi...

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama 03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Huber Köşkü'nde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçimlerin gayriresmi sonuçları belli oldu. Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini ..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak 01:23

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oyl

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset meclisi, 'gürültü'ye neden olduğu gerekçesiyl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

CHP Genel Merkezi'nde Protesto 01:34

CHP Genel Merkezi'nde Protesto

CHP Genel Merkezi önünde toplanan ve sonuçları parti genel merkezinde takip eden ve aralarında CHP eski Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya'nın da bulunduğu bir grup partili, yönetim..

Afganistan Meclisi'nde Bıçaklı Kavga 00:19

Afganistan Meclisi'nde Bıçaklı Kavga

Meclis Başkanı seçmek için toplanan Afganistan Meclisi'nde tartışmalar sonrası kavga çıktı. Çıkan kavgada bir milletvekilinin elindeki bıçak, amatör kameralarca kaydedildi...

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları 01:28

İşte Polis ve Bekçinin Yetki Farkları

Sayın seyirciler zaman zaman bekçilerin görev ve yetkileri tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaları giderecek kanun teklifinin görüşmeleri Meclis'te devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da kafa karışıklığı gidermek amacıyl..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu 01:47

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu

CHP, geçtiğimiz hafta Meclis'te kabul edilen çoklu baro düzenlemesini yargıya taşıdı. CHP, düzenlemenin yürürlüğünün durdurulması ve iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuru dilekçesini yüksek mahkemeye teslim ..