#Meclis üyeleri

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim 01:35

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, faizleri yüzde 1'e indiren kanunun teklifinin Meclis'e getirilmesi halinde destek vereceklerini belirtti...

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet 01:47

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet Mustafa Kemal Atatürk'ün 1936 yılında Meclis açılış konuşması görüntüleri...

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan  İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz 00:55

Başbakan İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Ne yapıyoruz? İktidarı vesayetten alıyoruz, millete veriyoruz. Siz artık sandıkta ülkeyi kim yönetecek, Meclis'i kim oluşturacak ona karar veriyorsunuz. dedi...

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap 03:02

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap

Başbakan Binali Yıldırım, 21 Mayıs’taki olağanüstü kongre öncesi son kez ‘genel başkan’ olarak AK Parti Meclis Grubuna hitap etti..

Danimarka'da İki Türk Siyasetçi Siyasi Baskı Nedeniyle İstifa Etti 02:04

Danimarka'da İki Türk Siyasetçi Siyasi Baskı Nedeniyle İstifa Etti

Danimarka’da 21 Kasım’da yapılacak yerel seçimler öncesi, farklı belediyelerde meclis üyeliği yapan iki Türk siyasetçi, sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle gördükleri siyasi baskı nedeniyle partilerinden istifa etmek ..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı 02:09

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı

Hacı Bektaş şenlikleri sonrasında Kırşehir’e CHP eski İl Genel Meclis üyesi Hacı Tanrıbuyurdu'nun amcasının oğlunun taziyesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziye çıkışı kendisi ile selfie çekmek isteyen a..

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Metallica'dan Markette 'Enter Sandman' Coşkusu 00:44

Metallica'dan Markette 'Enter Sandman' Coşkusu

Süpermarkette alışverişe girişen Metallica üyeleri et reyonu görevlisiyle 'Enter Sandman' coşkusu yaşadı. James Hetfield,Kirk Hammett, Lars Ulrich ve Robert Trujillo'nun markette coştuğu o anlar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine Verdikleri Tepkiler 01:03

Dövmeleri Photoshopla Silinen Eski Çete Üyelerinin Dövmesiz Hallerine

Fotoğrafçı Steven Burton eski çete üyelerinin vücutlarındaki dövmeleri silerek, dövmesizken nasıl görüneceklerini onlara gösterdi. 400 saate yakın vakit harcayarak bu çalışmayı gerçekleştiren Steven Burton'ın photoşoplu ..

  • PengoTV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocukların Hastane Korkusuna Resimli Çözüm 02:45

Çocukların Hastane Korkusuna Resimli Çözüm

Bartın Gençlik Merkezi üyeleri, Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi duvarlarına çizgi film kahramanları çizerek, çocukların hastane korkularını yenmesine katkı sağlıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Sevil 'Everyway That I Can' O Ses Türkiye - Çeyrek Final 06:51

Sevil 'Everyway That I Can' O Ses Türkiye - Çeyrek Final

Sertap Erener'in Eurovısıon şarkısını seslendiren Sevil, jüri üyeleri ve izleyenlerden tam puan aldılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce