#Meclis üyeleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Yarışmacının Hastalığı Herkesi Ağlattı O Ses Türkiye 02:26

Yarışmacının Hastalığı Herkesi Ağlattı O Ses Türkiye

Sedef Çintemur sahneye şarkı sözlerinin olduğu bir kağıtla çıktı. Performansı sonrası ise beyninde bir tümör olduğunu ve belleğe baskı yaptığında unutkanlık yaptığını söyledi. Bu durumu öğrenen jüri üyeleri çok üzüldü. A..

  • BETA tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver Ve Murat Boz'un Yüz Maskesi Şoke Etti  O Ses Türkiye 05:00

Aslı Enver Ve Murat Boz'un Yüz Maskesi Şoke Etti O Ses Türkiye

Berna Çelikyılmaz'ın 38 yaşında oluşuna inanamayan jüri üyeleri, yarışmacıya güzellik sırlarını sordu. Tam bu sırada Murat Boz, Aslı Enver'in kendisine yaptığı yüz maskesini gösterdi. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve he..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar 00:45

Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar

Muş'ta köy okullarında eğitim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlatan AK Gençlik Grubu üyeleri, hayırseverlerden topladıkları giyim, kırtasiye malzemesi ve oyuncakları 17 köydeki 720 ihtiyaç sahibi öğrenciye ula..

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı 01:19

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı

İHH ile Memur-Sen üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki amacıyla yarın ülke genelinde cuma namazı sonrası Kudüs Cuma'sı adıyla eylemler yapacak...

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Hapisten Kaçmaya Planı Yapan Tatlı Pandalar 02:58

Hapisten Kaçmaya Planı Yapan Tatlı Pandalar

Hayvanlar aleminin inatçı ama bir o kadar da tatlı üyeleri pandalar yine uslu durmuyor. Bulundukları kafesten kaçmaya çalışan yaramaz panda başarmak üzereyken bakıcısına yakalanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jürinin Kahkahaya Boğan Karga Anıları 06:10

Jürinin Kahkahaya Boğan Karga Anıları

Yarışmacının veteriner olduğunu duyan Gökhan yolda kanadı kırık kargayı veterinere götürdüğünü anlatınca diğer jüri üyeleri de anılarını anlattılar..

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar 02:18

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar

Engelsiz Pedal Derneği üyeleri, İstanbul'dan Afyonkarahisar'a getirdiği iki tandem bisikletle görme engelli kardeşler Muhammed Mustafa ile Recep Başyiğit'e Frig Vadisi'nde unutulmaz bir heyecan yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütün Çizgi Film Karakterlerinin Sesini Çıkaran Adam 04:43

Bütün Çizgi Film Karakterlerinin Sesini Çıkaran Adam

Genç adam o kadar yetenekli ki tüm jüri üyeleri büyük bir beğeniyle izliyor efendim..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003) 00:59

Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003)

Ajdar 2003 yılında Popstar yarışmasının elemelerine katılır.Jüri üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemez ve Ajdar’a “Sen Şarkı Söyleme Bu İş Sana Göre Değil” derler. Buna çok içerlemiş olsa ki, Ajdar ilerleyen zamanlarda kend..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto Edildi 02:09

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto E

Gazeteciler ve insan hakları aktivistleri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri, İsrail askerlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü takip eden 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Yasir Murteca'yı şehit etmesini protesto etti...

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler 02:00

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar, Filistinlilerin Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek, için gösteri yaptı...

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, ..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..