#Meclis üyeleri

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler 02:23

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 6 aydır birlikte olduğu Fulya Sever’le dün Roma’da nikah masasına oturdu. Bernardino Sarayı’nda düzenlenen törene çiftin aile üyeleri ile yakın dostları katıldı. Bu akşam Türkiye’ye..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün 'Para Kasası' Firarilerinin ABD’deki Lüks Yaşamları 03:52

FETÖ'nün 'Para Kasası' Firarilerinin ABD’deki Lüks Yaşamları

FETÖ'nün 'para kasası' firarilerinin ABD’deki lüks yaşamları FETÖ’nün en güçlü destekçi ailelerinden Nakıboğlu'nun firari üyeleri Osman Nakıboğlu ve oğlu Bahaeddin Nakıboğlu, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde lüks yaşam..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

Burçlar 'Survivor 2019' da 01:36

Burçlar 'Survivor 2019' da

Bu seferde burçlar Acun Ilıcalı'nın sundugu survivor 2019 yarısmasına katıldılar. Astrolojinin belalı burcları BURÇLAR TIMARHANESİ üyeleri terazi,koç,yay,ikizler,başak,yengeç,balık,boğa,akrep,aslan,oglak ve kova Acun Ilı..

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Mesai Saatleri Değişiyor Mu- 02:23

İstanbul'da Mesai Saatleri Değişiyor Mu-

Ülke genelinde koronavirüsü vakaları hızla artmaya başladı. Bilim kurulu üyeleri ve uzman doktorlar virüsün hız kazanmasıyla ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu. İstanbul'da mesai saatlerinin değişmesi de gündemde…..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek 02:09

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek

Ağrı'da hepsi bilim insanı olan aile üyeleri dünya genelinde yapılmış ender bir çalışmaya imza attı. Korona virüsü yüzde yüz teşhis eden yapay zeka sistemi geliştirdi. Bu çalışmaları dünyaca ünlü bir dergi de de yayımlan..

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

Sünnet düğününde silahlar çekildi- 3 ölü, 5 yaralı 00:56

Sünnet düğününde silahlar çekildi- 3 ölü, 5 yaralı

Balıkesir’de sünnet düğününde aralarında husumet bulunan 2 aile üyeleri karşılaşınca kavga çıktı. Tarafların birbirine silah çektiği kavgada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda jandarma ve..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington 00:50

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington

Cambridge Düşesi Kate Middleton bu kez bir maskotla yaptığı kısa süreli dansla gündem oldu. Middleton Birleşik Krallık tahtı veliahtı eşi Prens William ve onun kardeşi Prens Harry ile birlikte Londra tren istasyonundaydı..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..