#Meclis üyeleri

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 03:26

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 18.10.2016 15:39 Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda Paylaş Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15..

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık 01:52

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamaml

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık Başbakan Yıldırım, Hem yeni anayasa ve hem başkanlık sistemiyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra yapacağımız iş, teklifimizi en ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu 00:37

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 23 Ni..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar 01:13

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 'AK Parti’yi referanduma itmenin Bahçeli’nin erken seçime yönelik bir siyasi tuzağı olabileceğini' yönündeki sözleri için Biz..

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış 02:05

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış

Meclis FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, o güne ilişkin birçok yeni bilgiye ulaştı. Onlardan biri de, MİT’e iki ayrı askerin ihbarda bulunduğu oldu. Ancak onlar bir darbe olacağını değil de, MİT müsteşarına ..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada 00:56

Abd'li Vali Kürsüde Bayıldı O Anlar Kamerada

Abd'nin Minnesota Valisi Mark Dayton Meclis'te konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirdi. Vali Dayton düşerek başını kürsüye çarptı.O anlar kameraya yansıdı...

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu 05:43

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, 15 Temmuz Gecesi bombalama sırasında Meclis'e girdiği anlar kameraya böyle yansıdı...

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Güne Güzel Başlayalım 00:50

Güne Güzel Başlayalım

Figen yüksekdağın milletvekilliğinin düşmesinin Meclisteki bilgilendirme konuşması....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başkanlık Sistemi Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey 02:29

Başkanlık Sistemi Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey

Bu video da merak edenler için başkanlık sistemi hakkında genel ve uzun olmasa da kısaca hoşunuza gidecek 5 bilgiyi paylaştıK. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler :) Kanala abone olmayı unutmayınız....

  • Şamışta tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Yeneroğlu'nun Alman Siyasetçiyi Canlı Yayında Rezil Etmesi 00:55

Mustafa Yeneroğlu'nun Alman Siyasetçiyi Canlı Yayında Rezil Etmesi

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu Alman televizyon kanalı ZDF'de katıldığı programda Alman siyasetçiyi rezil etti. 'Darbecilerin hepsinin Almanya'da olduğunu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 8 yıl önce
27 Mayıs Darbesi izle 07:58

27 Mayıs Darbesi izle

27 Mayıs 1960 Darbesi, Milli Güvenlik Komitesi'nin yemin töreni, darbe sonrası yargılamalar, 1961 anayasasının kabulü ve Cemal Gürsel'in meclis konuşması...

Süleyman Demirel'in Olağanüstü Hal Açıklaması izle - TRT Arşiv 02:32

Süleyman Demirel'in Olağanüstü Hal Açıklaması izle - TRT Arşiv

Süleyman Demirel'in olağanüstü hal hakkındaki meclis konuşması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 8.631 görüntüleme
  • 7 yıl önce