#Meclis üyesi

Fifth Harmony - BO (BOSS) 03:04

Fifth Harmony - BO (BOSS)

Fifth Harmony - BO (BOSS) 8 Tem 2014 tarihinde yayınlandı **(Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup beş kişiden oluşmakta; Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Br..

  • Candy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada 00:35

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada

Bugün öğleden sonra saat 2'de,Kerkük'ün merkezinde bulunan Türkmen Cephesi Genel Merkezin'e bomba yüklü bir motosikletle saldırı yapıldı. Saldırı yapılan merkezin Kerkük Şehir Meclisi üyesi Kasım Hamza'nın evinin yakının..

Çağla Şikel Yeşil Uzaylı Dansı 01:28

Çağla Şikel Yeşil Uzaylı Dansı

Yeşil uzaylı dansı akımının yeni üyesi Çağla Şikel'den Dans :)..

  • JET TV tarafından
  • 3.675 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Teröristlerin Atış Talimi Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı 00:46

Teröristlerin Atış Talimi Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı

Bombalı ve silahlı eylem hazırlığındayken İzmir'de hücre evine düzenlenen operasyonla yakalandıktan sonra tutuklanan terör örgütü TKEP/L üyesi 2 zanlının Buca ilçesinde atış talimi yaparken kaydedilmiş görüntüleri ortaya..

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü 01:56

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü

Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki bir araştırma görevlisi, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutmanı öldürdü...

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

KAAN N2 Akıllı Telefon İncelemesi 10:31

KAAN N2 Akıllı Telefon İncelemesi

Başarı Elektronik tarafından piyasaya sürülen Kaan serisi telefonların en son üyesi N2'yi inceliyoruz. Ürünün 1000 TL'ye satılması ve 2018 yılının çizgilerine sahip olması dikkat çeken iki özelliği...

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı 00:38

O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı

İYİ Parti Kurucu üyesi Mehmet Arslan'ın Beykoz'daki evinin kurşunlanması provokasyon çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen soruşturma birimleri saldırganların kovanları yere düşürmemek için ellerinde poşetle ateş ..

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta 02:19

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyesi bir grup, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı protesto etti...

Dünyanın Posta Zarfını Topladı 01:04

Dünyanın Posta Zarfını Topladı

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Tarlakazan, 21 ülkeden 650'ye yakın posta zarfı toplayarak sergi açtı...

Esnafa Ziyarete Gelen Saadet Partililer Boynu Bükük Ayrıldı 01:31

Esnafa Ziyarete Gelen Saadet Partililer Boynu Bükük Ayrıldı

CHP ile ittifak halinde olan Saadet Partisi üyesi bir grup, Başakşehir'de esnaf ziyareti sırasında zor anlar yaşadı...

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 25 Kasım 2016

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Resul Aydemir (Misal) ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

Kalp Masajı Yapan Köpek 00:40

Kalp Masajı Yapan Köpek

İspanya’nın başkenti Madrid’te polis ekibinin bir üyesi olan ve kalp masajı yapan Pancho adlı köpek gönülleri fethetti...

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi' 00:56

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi'

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran seçimlerinde AA hakkında yapılan spekülasyonları gözler önüne serdi. Aksünger “CHP'de sistem çalışmıyordu. Sonuçlar YSK ve AA'dan takip ediliyordu” dedi...

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

CHP'de Toplanan İmza Sayısı Açıklandı 02:20

CHP'de Toplanan İmza Sayısı Açıklandı

CHP'de toplanan imza sayısı açıklandı CHP Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, olağanüstü kurultay talebiyle 630 imza toplandığını bildirdi...

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu 23:31

Regal Akademi - 1. Sezon 1. Bölüm - Peri Masalları Okulu

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Peri Masalı Ülkesi’ne düşene kadar! Burada çok sevdiği masal kahramanları hakkında kitaplarda olmayan ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.950 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Regal Akademi - Eskimeyenler 00:49

Regal Akademi - Eskimeyenler

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Regal Akademi'ye düşene kadar! Bu, sakar ve heyecanlı kahramanımız Rose'un maceralarının sadece başlan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 251 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Regal Akademi - Ayakkabı-Kolik 01:07

Regal Akademi - Ayakkabı-Kolik

Rose, Dünya'da normal yaşamı olan sıradan bir kızdır, ta ki aslında bir masal ailesinin üyesi olduğunu öğrenene ve Regal Akademi'ye düşene kadar! Bu, sakar ve heyecanlı kahramanımız Rose'un maceralarının sadece başlan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 5 yıl önce