#Meclis üyesi

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

Başbakan  İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz 00:55

Başbakan İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Ne yapıyoruz? İktidarı vesayetten alıyoruz, millete veriyoruz. Siz artık sandıkta ülkeyi kim yönetecek, Meclis'i kim oluşturacak ona karar veriyorsunuz. dedi...

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap 03:02

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap

Başbakan Binali Yıldırım, 21 Mayıs’taki olağanüstü kongre öncesi son kez ‘genel başkan’ olarak AK Parti Meclis Grubuna hitap etti..

Danimarka'da İki Türk Siyasetçi Siyasi Baskı Nedeniyle İstifa Etti 02:04

Danimarka'da İki Türk Siyasetçi Siyasi Baskı Nedeniyle İstifa Etti

Danimarka’da 21 Kasım’da yapılacak yerel seçimler öncesi, farklı belediyelerde meclis üyeliği yapan iki Türk siyasetçi, sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle gördükleri siyasi baskı nedeniyle partilerinden istifa etmek ..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

CHP Genel Merkezi'nde Protesto 01:34

CHP Genel Merkezi'nde Protesto

CHP Genel Merkezi önünde toplanan ve sonuçları parti genel merkezinde takip eden ve aralarında CHP eski Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya'nın da bulunduğu bir grup partili, yönetim..

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz 12:50

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz

AKP'Lİ İBB MECLİS ÜYESİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

Ülkemizde  Erasmus Yapan Bir Yabancı Öğrencinin Görüşleri 01:44

Ülkemizde Erasmus Yapan Bir Yabancı Öğrencinin Görüşleri

Avrupa'daki üniversitelerin eğitim kalitesini ve kültürel etkileşimi sağlamak amacıyla AB üyesi ve aday ülkelerin yararlandığı eğitim programı Erasmus+'dan yararlanmış bir öğrencinin düşünceleri...

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı  2 Yaralı 01:08

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı 2 Yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gercekleştirilen delege seçimlerinde kavga çıktı. Kavgada yaralanan biri parti üyesi, diğeri Merkezefendi Belediyesi Meclisi üyesi iki kişi hastaneye k..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..