#Meclis üyesi

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor 01:17

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından güvenlik güçleriyle teröristle..

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:10

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı İzmir'de saldırı hazırlığındaki terör örgütü PKK üyesi, 10 kilogram C4 patlayıcı, 2 kalaşnikof tüfek ve 8 el bombasıyla yakalandı...

Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak 01:13

AB'de Dublin anlaşması yeniden yürürlüğe konulacak

Avrupa Komisyonu mülteci krizi kapsamında askıya alınan Dublin anlaşmasının yeniden yürürlüğe girebileceğini belirtti. Üye ülkelerin Mart ayından itibaren Yunanistan'a yeniden sığınmacı gön-dere-bilmesi öngörülüyor. AB K..

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı 00:56

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı

Dresden'de Fatih Camisi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne 29 Eylül'de el yapımı iki patlayıcı yerleştirmekle suçlanan 29 yaşındaki zanlı yakalandı. Zanlının İslam ve yabancı karşı Pegida hareketi üyesi ileri sürüldü...

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 02:06

Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016

O Ses Türkiye’nin 24 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 39.Bölümünde, 'Haydar Haydar' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Hadise'yi seçen Dodan Özer, O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’nün Piramitsel Yapısı! 07:54

FETÖ’nün Piramitsel Yapısı!

FETÖ'nün ihanet piramidi mercek altına alındı. Programa konuk olan Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Keleş örgütün bilinmeyen yönleri ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Keleş, piramidin 4. katının 1..

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'in İstifası İstendi. 00:43

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'i

Soma'da düzenlenen bir konferansta konuşan AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in Bu referandum oylamasında yüzde 50'yi geçemezsek iç savaşa hazır olun açıklaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu. ..

  • JokerS tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

O Ses Türkiye'de Sibel Can'la Komik Anlar 06:51

O Ses Türkiye'de Sibel Can'la Komik Anlar

O Ses Türkiye sahnesinde bu sene jüri üyesi olan Sibal Can vtr si sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athena Gökhan İkiz Babası  Oldu 02:13

Athena Gökhan İkiz Babası Oldu

O Ses Türkiye yarışmasının sempatik jüri üyesi ikinci kez baba oldu ve bu defa ikiz bebekleri dünyaya geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu? 03:00

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu?

Modacı Nur Yerlitaş, dün gece yapılan program çekimleri sonrası rahatsızlığını ileri sürerek, çekim yerinden ayrıldı ve doğruca hastaneye gitti. Yerlitaş, geçtiğimiz hafta da diğer jüri üyesi Ivana Sert'le tartışmış anca..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..