#Mecliste bylock gerginliği

Refah Partisi'nin Kapatılmasına Erbakan'ın Verdiği Tarihi Cevap 01:00

Refah Partisi'nin Kapatılmasına Erbakan'ın Verdiği Tarihi Cevap

Merhum Necmettin Erbakan, Refah Partisi'nin kapatılmasını mecliste yaptığı tarihi bir konuşma ile değerlendiriyor: Bu karar tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır. Refah Partisi camiasının çok daha büyüyüp gelişece..

Oylamayı Engellemek İçin Meclis'e Göz Yaşartıcı Gaz Attılar 00:50

Oylamayı Engellemek İçin Meclis'e Göz Yaşartıcı Gaz Attılar

Kosova meclisinde yapılacak olan Kosova ile Karadağ arasındaki sınır anlaşması oylaması muhalif vekillerin engeline takıldı. 9 saat süren tartışmaların ardından oylamaya geçilen mecliste muhalefet partisi Vetvendosje mil..

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı 01:38

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan nezaretinde belediye meclis salonunda yap..

TBMM Başkanı Kahraman Çocuklarla Bir Araya Geldi 03:50

TBMM Başkanı Kahraman Çocuklarla Bir Araya Geldi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mecliste çocuklar ile bir araya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Cumhur İttifakı'nı Devam Ettireceğiz 02:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Cumhur İttifakı'nı Devam Ettireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'nı devam ettireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili dağılımı ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle Cumhur İttifakı'nı Mecliste devam ettireceğiz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi- 07:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Güçleri Yetseydi Katledeceklerdi-

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında gazi mecliste önemli açıklamalar yaptı. “Eğer güçleri yetseydi seçilmiş bütün yöneticileri katledeceklerdi” dedi...

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR 05:58

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR

MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİLERİNE ... Küresel işgalin planları doığrultusunda havalar ısınıyor, iklim değişiyor algısı maksatlı olarak oluşturulmaya çalışılıyor. Sahte bilgi ve yapay müdahalelerle dünya aldatılarak insanlı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Duygu ve Bahar Birbirine Girdi Duygu Verdi Veriştirdi! 12:43

Duygu ve Bahar Birbirine Girdi Duygu Verdi Veriştirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Duygu Çevik'in elbisesini demode bulunca ikili arasında kavga çıktı. Tuğçe Ekim ise bir elbisenin içindeki kadına bakacaksın kad..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Didem ve Tuğçe Arasında Olay Olacak Sözler! 03:12

Kısmetse Olur - Didem ve Tuğçe Arasında Olay Olacak Sözler!

Kısmetse Olur 25 Nisan Salı yayınlanan yeni bölümde, Didem ve Tuğçe gerginliği farklı bir boyut alıyor. Program çekim aralarında konuştukları ne varsa bir bir ortaya döken ikili herkesi söyledikleriyle tüm adayları büyük..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu 02:18

Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu

Suriye'de Beşşar Esed güçlerinin, Şam'da ''gerginliği azaltma'' bölgesi içerisinde yer alan Doğu Guta'ya düzenlediği saldırıda bir top mermisinin Cisrin beldesindeki bir okula düşmesi sonucu yaralanan öğrenciler, yaşadık..

Doğu Guta'da Ateşkes Fiilen Bitti 00:54

Doğu Guta'da Ateşkes Fiilen Bitti

Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi Doğu Guta'da, Esed rejiminin yoğunlaşan saldırıları ateşkesi fiilen ortadan kaldırdı...

Migrenden Tamamen Kurtulmak Mümkün Mü 00:47

Migrenden Tamamen Kurtulmak Mümkün Mü

Migrenden tamamen kurtulmak mümkün değil. Ama kadınlarda hormonal aktivite ortadan aklktığı için menopozdan sonra migren ağrılarında azalma görülüyor. Migren hastaları stresi, gerginliği azaltabilirlerse ağrılarda azalma..

  • NABIZ tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem arasındaki gerginliği fırsat bilen Tutku artık daha tehlikeli olmaya başlıyor! Meltem, Tutku'yla nasıl baş edecek? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında H..

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı 02:20

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı. Mehmetçik'i büyük bir coşkuyla karşılayan böl..

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Oyun Alanındaki Gerginlik Gönüllüler Takımında Nasıl Karşılandı 02:21

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Oyun Alanındaki Gerginlik Gönüllüler Takımı

Gönüllüler takımı, oyun alanında Turabi ile Hakan arasında yaşanan gerginliği değerlendirdi.....

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 3. Bölüm - Ümit Karan Onlar Sayesinde Takım Olduk 01:23

Survivor 2018 - 3. Bölüm - Ümit Karan Onlar Sayesinde Takım Olduk

Ödül oyunu sırasında Hakan ile Turabi arasındaki gerginliği değerlendiren Ümit Karan, Gönüllüler takımı sayesinde takım olduklarını söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı 00:56

Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı

TSK unsurları, İdlib gerginliği azaltma bölgesinde yeni bir ateşkes gözlem noktası oluşturmak üzere konuşlandı. Askeri konvoyun geçişi sırasında bölge halkı sevgi gösterisinde bulundu...

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor 01:16

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor

Suriye'nin İdlib gerginliği azaltma bölgesi sınırları içinde sivil yerleşim yerlerine düzenlenen hava saldırılarında 6 kişi öldü, 10 kişi yaralandı...

'Yunanistan'a Tavsiyemiz Kışkırtmalardan Uzak Durması' 02:14

'Yunanistan'a Tavsiyemiz Kışkırtmalardan Uzak Durması'

Başbakan Yıldırım, Bizim tavsiyemiz Yunanistan'a, iyi komşuluk ilişkileri içerisinde, gerginliği artıracak, provokasyonlardan, kışkırtmalardan uzak durmasıdır. dedi...