#Mehdi çiftçi deli yağmurlar yağar müzik dinle

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Cenk Eren - Kasetimi Al 03:20

Cenk Eren - Kasetimi Al

Küçük bir dünyam vardı beni buldun orda İkimizi de alamazsın artık Güzel varlığının teklifi karşısında Ruhumu teslim ettim oracıkta Bundan sonra Kafese kapandım anahtarı al Bülbülün olurum gülüm kasetimi al Sana ..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Murat Evgin  Öykü Gürman - Kaderimsin 04:21

Murat Evgin Öykü Gürman - Kaderimsin

Ne unutabildim, Ne yaşabildim, Ne avutabildim kendimi. Ne alışabildim, Ne kavuşabildim, Ne haykırabildim ben seni… Ne deli boranlar, Ne de kara bulutlar, Hiçbiri yıldıramaz ki kalbimi asla. Ne para ne pulla, Ne de dünya ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Baturalp – Herkese Eyvallah 05:07

Baturalp – Herkese Eyvallah

İçimdeki çocuk deli, deli oğlan çekip gitti Gidene dur demek olmaz, aldı gözümden feri Eyvallah Yarım kalan serüvenler mezarından bana inler Yüreğim düştü elime beni söyler beni bekler Eyvallah, eyvallah Kimine üç ki..

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şafak  - Unut Onu Gitsin Gönlüm 05:14

Ahmet Şafak - Unut Onu Gitsin Gönlüm

Ahmet Şafak Unut Onu dinle Kavgalardan çıkmış birinin Asra çivi çakmış birinin Sevdasından dönmeyip Yanmış birinin yüreğisin Unut onu gitsin gönlüm Ey gönlüm deli gönlüm divane gönlüm Ey gönlüm deli gönlüm avare ..

  • Candy tarafından
  • 1.712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video) 03:07

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video)

SEVİYORUZ HÂLÂ (HAKKI YALÇIN ŞARKILARI) Yokluğundan geriye neyim kaldı Her parçamda sen İki lafın arası senin adın Kör olası inadın Dilimde sözün iki gözüm Aynada yüzüm Kara kışım son bakışım Ben yanmışım İyi miyiz? ..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..