#Mehmet ali erbilden Şok İtiraf

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu 00:44

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu

Şimşek, Fetö'nün İadesi Hakkında Konuştu Şimşek, FETÖ'nün iadesi hakkında konuştu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen'in iadesi hakkında A Haber ekranlarında yeni açıklamalard..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Görmez;Ezanı Yasaklamak, Müslümanların Kudüs'teki Varlığını İnkar Manasına Gelir 00:55

Görmez;Ezanı Yasaklamak, Müslümanların Kudüs'teki Varlığını İnkar Mana

Görmez;Ezanı Yasaklamak, Müslümanların Kudüs'teki Varlığını İnkar Manasına Gelir Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İsrail'in camilerden hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısına ilişkin, ''İ..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor 01:21

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor

Ankara’da yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li ..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle 2:09:21

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Bekliyor ve Umuyoruz' 02:40

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Be

Amerika Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook günlük basın brifinginde İncirlik konusu başta olmak üzere Türkiye ile Suriye operasyonunda işbirliği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Ayrıntıları Amerika'nın Sesi'nd..

Felak (2017) Fragman 01:31

Felak (2017) Fragman

2017 yılı içinde gösterime girecek Felak filminin fragmanı. Filmi Mehmet Emin Şimşek yönetiyor. Banu Şimşek filmin oyuncuları arasında...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Sezen Aksu ve Seda Sayan Arasında Buzlar Eriyormu!! 06:23

Sezen Aksu ve Seda Sayan Arasında Buzlar Eriyormu!!

Seda Sayanın kiracı polemiği yüzünden başlayan aradaki yanlış anlaşılmalar yerini iltifatlara bıraktı.Konuyla ilgili detaylarımız haberimizde.....

  • ANKA tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

İşte Dev Kadrosuyla İstanbul Kırmızısı 03:05

İşte Dev Kadrosuyla İstanbul Kırmızısı

Ferzan Özpetek filmi olan İstanbul Kırmızısı fragmanı görücüye çıktı.Senaryosuda Ferzan Özpetek'e ait olan filmde Halit Ergenç,Tuba Büyüküstün ,Nejat işler ve Mehmet Günsur gibi güçlü oyuncu kadrosuyla olduğu kadar hikay..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!! 03:48

Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!!

Ya ben Bizansı Alırım Ya da Bizans beni .. FATİH SULTAN MEHMET HAN..

  • PITIRCIK tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu 02:06

Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu

DYP'nin kurucuları arasında olan ve Tansu Çiller hükümeti döneminde Çevre Bakanlığı yapan Hamdi Üçpınarlar’ın Uluslararası Ekonomi ve İlişkiler mezunu üç dil bilen oğlu Mehmet Menderes Üçpınarlar, Ankara'da bakkal işleti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.476 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi 02:04

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi

Darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlardığı çatı iddianamede, o gece yaşananlara ilişkin çarpıcı ayrıntılar yer alıyor. İddianameye giren görüntülerde, eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin elinde..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..