#Mehmet aydoğan nar tanem müzik dinle

Selami Şahin  Ben Sevdalı Sen Belalı 06:28

Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..

Tuğba Melser - Oscar 03:49

Tuğba Melser - Oscar

Söz & Müzik: Tuğba Melser Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Erdem Avcı..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ 03:51

EBRU YAŞAR FT. TAN - CUMARTESİ

YAPIM: SEVEN PRODUCTION SÖZ&MÜZİK: TAN TAŞÇI ALBÜM DANIŞMANI: MURAT ALKAN ALK PRODUCTION MENAJER: PERİHAN BALCI YÖNETMEN: BEDRAN GÜZEL BASIN DANIŞMANI: EMRE DUYMAZ ARANJÖR: SUAT AYDOĞAN..

Serdar Ortaç - Abi 03:42

Serdar Ortaç - Abi

Söz: Ayla Çelik, Serdar Ortaç Müzik: Emrah İş, Nurettin Çolak, Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Kemal Başbuğ..

2016 Yılının Öne Çıkan Magazin Haberleri Ve İz Bırakan Olayları 07:26

2016 Yılının Öne Çıkan Magazin Haberleri Ve İz Bırakan Olayları

2016 yılına damgasını vuran birbirinden ilgi çeken magazin haberlerini videomuzda izleyebilirsiniz.Neler mi var aşklar,ayrılıklar,polemikler daha neler neler.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti! 08:19

Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti!

Oya Aydoğan'ın ölümü üzerine Diva Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında tartışma başlamıştı! Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu ile arasındaki tartışmalara ve suçlamalara yanıt verdi..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdullah Çatlı Kimdir? 06:08

Abdullah Çatlı Kimdir?

Abdullah Çatlı, Ülkücü, uyuşturucu kaçakçısı derin devlet ajanı ve kontrgerilla mensubu. Vikipedi Doğum: 1 Haziran 1956, Nevşehir Ölüm: 3 Kasım 1996, Susurluk Eşi: Meral Aydoğan (e. 1974–1996) Çocukları: Gökçen Çatlı, Se..

1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm 49:29

Zirveye Ulaşanlar 82.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 82. bölümünde; Cengiz Aydoğan, Tuğrul Acar ve Şakir Kandönmez konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nil Burak'ın seslendirdiği Akdeniz Rüzgarı şarkısına yer verilmek..

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğanla Telefon Görüşmesi 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğanla Telefon Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'la Arasında Geçen Telefon Görüşmesini Anlattı..

TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Ah Kulina Ah Şarkısı! 02:37

Ah Kulina Ah Şarkısı!

Başrollerini Evrim Akın, Oya Aydoğan ve Sevinç Aktansel gibi oyuncuların paylaştığı Bez Bebek, her gün 10.10 - 18.20'da a2 ekranlarında…..

  • JET TV tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.493 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime 02:54

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime

Söz & Müzik: Resul Mirmend Düzenleme: Rıdvan Nar Yönetmen: Tekin Sayan..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Levent Omağ - Gel 03:38

Levent Omağ - Gel

Gel şarkı sözleri ile Hani biz seninle bir dağın iki eteği Hani biz seninle bir balın iki peteği İlkbaharım yaz gülüm nar çiçeğim Bir bedende can gibiyiz Sen sağ ben sol haydi… Zor olmadan gel Kor olmadan gel Yangın y..

Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Dj Mehmetcan - Bazuka 04:21

Dj Mehmetcan - Bazuka

Dj Mehmet Can Bazuka Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce